Koulukäyttöön ja kaikkeen muuhun

2 PC:tä tai Macia varten2

Office 365 Universityn 4 vuoden tilauksella saat rahoillesi uskomatonta vastinetta. Voit käyttää Office-ohjelmien täysversioita 2 PC:ssä tai Macissä ja tietyissä mobiililaitteissa1. Vain ohjelman ehdot täyttäville korkea-asteen oppilaitosten opiskelijoille, opetushenkilökunnalle ja työntekijöille3.

Suositeltu jälleenmyyntihinta:

79,00 €


4 vuoden tilaus, edellyttää ehtojen täyttymistä3

Fiksu valinta.

Tee projekteistasi ja tutkielmistasi tyylikkäitä. Office for Mac 2011 antaa käyttöösi työkalut ja toiminnot – mukaan lukien Word, PowerPoint, Excel ja Outlook – joiden avulla voit selviytyä mistä tahansa toimeksiannosta, esityksestä ja ryhmäprojektista vaivatta. Voit jopa tehdä yhteistyötä samassa projektissa luokkatovereidesi kanssa, käyttivätpä he sitten Mac- tai PC-tietokonetta, jotta saat projektisi tehdyksi oikein ja ajoissa.

Tee ryhmätyötä.

Tee yhteistyötä osaavien ihmisten kanssa. Office for Mac 2011 tekee yhteistyöstä entistä helpompaa. Office Online -sovellusten avulla voit jakaa tai muokata työtäsi tai tai työstää sitä yhdessä muiden kanssa käytännössä katsoen mistä tahansa. Sen avulla ryhmäprojekteista tulee jälleen tuottavia.4

Valmistaudu menestymään.

On aika luoda tutkielmista ainutlaatuisia. Office for Mac 2011 on täydellinen työkalupaketti, joka auttaa sinua hallitsemaan opiskelua, työtä ja elämää haluamallasi tavalla. Office for Mac auttaa sinua tekemään tutkimusta, luomaan ammattimaisen näköisiä dokumentteja ja ajoittamaan tapahtumia. Sen lisäksi se antaa käyttöösi tärkeitä resursseja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Keskity tulevaisuuteesi tänään.

Kotona, koulussa ja töissä – Office for Mac on apunasi ja antaa käyttöösi tutut työkalut, jotka tarvitset onnistuaksesi. Microsoft Office on työntekijöiden eniten käyttämä ohjelmisto, joten opit nyt taitoja, joita tarvitset myöhemmin. Kun luot ammattimaisen näköistä tutkielmaa, teet vakuuttavaa ansioluetteloa tai analysoit tietoja, opettelet samalla siis myös työkalut tulevaisuuden menestystä varten.

Opiskelijoille

Opiskelijat:

Siirry Microsoft Student -sivustoon, niin löydät lisää opiskelija-alennuksia, yhteisöjä, uutiskirjeen ja paljon muuta.

Tutustu mobiililaitesivustoomme.

Oppilaitosten järjestelmänvalvojat:

Opiskelijoiden yhteistyön tulevaisuus on täällä: Live@edu. Se on erinomainen mobiili-, työpöytä- ja WWW-sovellusten tuotepaketti, joka auttaa opiskelijoita tekemään yhteistyötä kampuksella.

1 Katso yhteensopivat laitteet osoitteesta www.office.com/information. Internet-yhteys vaaditaan. Internetin ja matkapuhelimen käytöstä voidaan periä lisämaksuja.
2 Nykyiset Office-sovellusversiot Office 365:lle ovat Office 2013 for Windows ja Office 2011 for Mac. Asiakkaat, joilla on aktiivinen tilaus, ovat oikeutettuja uusimpiin saatavilla oleviin versioihin. OneNote for Mac on saatavilla erikseen ladattavana tiedostona Mac App Storesta.
3 Vain yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille, opetushenkilökunnalle ja työntekijöille. Selvitä kelpoisuutesi.
4Edellyttää Windows Live ID:tä, Internet-yhteyttä ja tuettua selainta. Office Online -sovellusten ja Office 2011 -ohjelmien toimintojen välillä on eroja.