Laajenna Office-kokemuksesi Internetiin

Office Online

OneDriven avulla voit tallentaa ja muokata Word-, Excel- ja PowerPoint-dokumentteja sekä esityksiä verkossa maksutta. Tämän jälkeen voit Office Online -sovellusten avulla käyttää dokumenttejasi lähes mistä tahansa tietokoneesta. Kirjaudu selaimellasi 1 sisään osoitteessa onedrive.com ja aloita. Nyt voit olla tuottava missä tahansa oletkin.

Tarvitsemasi työkalut ovat aina käytettävissä

Oletko poissa Mac-tietokoneesi äärestä, kun saat idean? Onko sinun tehtävä viime hetken muokkauksia tien päällä? Kun tallennat Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostosi verkkoon, voit Office Onlinen avulla tehdä päivityksiä käytännössä katsoen mistä tahansa tietokoneesta, jossa on Internet-yhteys. Voit myös käyttää ja tarkastella tiedostojasi mobiililaitteestasi.2

Tee entistä tiiviimpää yhteistyötä

Office Onlinen avulla on helppo tehdä yhteistyötä tiimin kaikkien jäsenten kanssa riippumatta siitä, mitä Microsoft Office -versiota he käyttävät – ja käyttävätkö he PC- vai Mac-tietokonetta.

Henkilökohtainen käyttö

OneDriven Office Online -sovellukset ovat käytettävissä maksutta.

Yrityskäyttö

Käytä Office Online -sovelluksia organisaatiossasi.

Aloita käyttö heti

Sinun ei tarvitse käyttää aikaa uusien ohjelmien opettelemiseen. Office Online -sovelluksissa on tuttu Office-käyttöliittymä, ja ne sisältävät joitakin samoja tuttuja työkaluja, joita jo käytät. Kun sinun on käytettävä muita ominaisuuksia, sinun voit yhdellä napsautuksella avata tiedoston vastaavassa tietokoneen Microsoft Office -ohjelmassa.3

1 Office Online -sovellukset edellyttävät SharePoint Foundation 2010:tä yrityskäytössä tai maksutonta Windows Live ID:tä henkilökohtaisessa käytössä sekä asianmukaista laitetta, Internet-yhteyttä ja tuettua selainta. Tuettuja selaimia ovat esimerkiksi Internet Explorer 7 tai uudemmat Windowsissa, Safari 4 tai uudemmat Macissa ja Firefox 3.5 tai uudemmat Windowsissa, Macissa tai Linuxissa. Office Online -sovellusten ja Office 2010 -ohjelmien toimintojen välillä on joitakin eroja.

2 Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja voidaan tarkastella Office Online -sovellusten avulla useissa laitteissa. SharePoint 2010:n Office Online -sovellusten tuettuja mobiilitarkasteluohjelmia ovat Internet Explorer Windows Mobilen versioissa 5/6/6.1/6.5, Safari 4 iPhone 3G:ssä ja 3GS:ssä, BlackBerry 4.x ja uudemmat, Nokia S60, NetFront 3.4, 3.5 ja uudemmat, Opera Mobile 8.65 ja uudemmat sekä Openwave 6.2, 7.0 ja uudemmat. Windows Liven Office Online -sovellusten tuettuja mobiilitarkasteluohjelmia ovat Safari 4 iPhone 3G:ssä ja 3GS:ssä sekä Internet Explorer 7 tulevassa Windows Phone 7:ssä. Excel-tiedostojen tarkasteleminen mobiiliselaimen kautta on käytettävissä ainoastaan SharePoint 2010:n Office Online -sovelluksissa.

3 Mahdollisuus avata tiedosto työpöytäohjelmassa suoraan Office Online -sovelluksista on käytettävissä tietokoneissa, joissa on tuettu selain ja Office for Mac 2011.

Huomautus: iMovie, iPhoto, iTunes ja Safari ovat Apple Inc.:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit ovat niiden omistajien omaisuutta.