Tilauksiin liittyvät usein kysytyt kysymykset

Lataa

Jätitkö tilauksen 27.3.2014 tai sen jälkeen? Siinä tapauksessa tarvitset toiset usein kysytyt kysymykset.
Jos jätit tilauksen Microsoft-kaupassa 27.3.2014 tai sen jälkeen, perehdy näihin latauksen usein kysyttyihin kysymyksiin.

Näytä kaikki

Tarvitseeko tehdä jotakin ennen lataamista?

Lataamisen tehostamiseksi ja ladatun tiedoston eheyden varmistamiseksi suosittelemme, että poistat seuraavat ohjelmistot käytöstä tai keskeytät niiden toiminnan ennen lataamista:

Palomuuri – Palomuuri voi estää tiedoston lataamisen.

Virustorjuntaohjelmat – Virustorjuntaohjelmat tarkistavat ladatut tiedostot ja voivat keskeyttää lataamisen. Tällöin tiedosto ei ehkä lataudu tai se voi vioittua tai vahingoittua.

Latauksen hallintaohjelmat – Ohjelmat kuten GoZilla!™ ja NetZip eivät ole yhteensopivia palvelimemme kanssa ja voivat keskeyttää lataamisen.

Näytönsäästäjät – Näytönsäästäjät häiritsevät tunnetusti lataamista tai vaikuttavat järjestelmän suorituskykyyn lataamisen aikana. Suosittelemme näytönsäästäjän poistamista käytöstä ennen lataamisen aloittamista. Jos tarvitset lisää apua poistaaksesi edellä mainitut tuotteet käytöstä, ota yhteyttä valmistajan tekniseen tukeen.

Miten voin ladata ostokseni?

Voit ladata ostoksesi napsauttamalla Tilauksen tiedot ‑sivulla olevaa Lataa -painiketta tai napsauttamalla Lataa-painiketta hiiren kakkospainikkeella tai yhdessä Ctrl-näppäimen kanssa ja valitsemalla Safarissa Download linked file as (Lataa linkitetty tiedosto nimellä) tai Mozilla® Firefoxissa® Tallenna kohde levylle. Älä nimeä ladattavaa tiedostoa uudelleen, sillä tämä voi aiheuttaa asennukseen liittyviä ongelmia.

Minne ladattava tiedosto pitäisi tallentaa?

Voit tallentaa ladattavan tiedoston minne tahansa, kunhan muistat ladatun tiedoston sijainnin tai nimen. Useimpien ihmisten mielestä helpointa on tallentaa ladattava tiedosto työpöydälle.

Mitä ladattaessa tapahtuu?

Lataamisen alkaessa näyttöön ilmestyy ponnahdusikkuna, jonka tilapalkki ja prosenttimäärä nousee 100 %:iin.

Mitä lataamisen jälkeen pitää tehdä?

Lataamisen päätyttyä sinun pitää siirtyä tiedoston tallennussijaintiin ja aloittaa asennus kaksoisnapsauttamalla tiedostoa.

Jos sinulla on muita kysymyksiä tai tarvitset lataamiseen liittyvää apua, ota yhteyttä Microsoft Online ESD -tukeen käyttämällä alla olevia tietoja.

Miten saan Product Key -tunnuksen?

Jos tuotteen käyttöön vaaditaan Product Key ‑tunnus, se on tavallisesti annettu tilauksen jättämisen yhteydessä sähköpostitse lähetetyssä tilausvahvistuksessa. Jos sinulla ei ole sähköpostitse lähetettyä tilausvahvistusta, saat Product Key ‑tunnuksen hakemalla tilauksesi.

Mitä teen, jos Product Key -tunnukseni ei toimi?

Varmista ensin, että sinulla on oikea Product Key ‑tunnus. Saat Product Key ‑tunnuksen tilauksen jättämisen yhteydessä sähköpostitse lähetetystä tilausvahvistuksesta tai hakemalla tilauksesi.
Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota yhteyttä Microsoft Online ESD -tukeen.

Mitä jos lataaminen pysähtyy ennen sen päättymistä?

Jos lataaminen pysähtyy tai keskeytyy ennen sen päättymistä, napsauta Aloita lataaminen ‑painiketta uudelleen, jolloin lataamisen pitäisi jatkua keskeytyskohdasta. Jos sinun on päästävä lataussivulle, voit hakea tilauksesi napsauttamalla tätä.

Aloita lataaminen ‑painike sijaitsee seuraavissa paikoissa:

  Olen lopettanut ostoksen lataamisen. Minne tiedosto tallennettiin?

  Tiedosto tallennettiin selaimen Tallenna nimellä ‑toiminnon määrittämään oletussijaintiin tai lataamisen alkaessa näyttöön tulleessa Tallenna nimellä ‑ikkunassa valittuun sijaintiin. Jos tiedät ladatun tiedoston nimen, voit hakea sen tietokoneesta.

  Miten voin ladata aikaisemmin ostamani ohjelmiston uudelleen?

  Jos haluat ladata aikaisemmin ostamasi ohjelmiston uudelleen, sinun on haettava tilauksesi ja napsautettava Aloita lataaminen -painiketta.

  Haluan ladata ostokseni uudelleen, mutta Lataa-painike on kadonnut.

  Ostoksen lataamiseen käytettävä ja aikaisemmin näkynyt painike on voinut kadota useista syistä. Jos tilaus on yli 30 päivää vanha etkä ole hankkinut tilaukseen liittyvää Extended Download Service (EDS) ‑palvelua, latausjakso on päättynyt. Hae tilauksesi ja hanki tuotteeseen liittyvä EDS-palvelu napsauttamalla tätä.

  Jos olet hankkinut EDS-palvelun, mutta et edelleenkään pysty lataamaan ohjelmistoa, varmista, että tilaus ei ole yli kolme (3) vuotta vanha. EDS-lataukset on rajoitettu kolmeen (3) vuoteen tuotteen alkuperäisestä hankinnasta.

  Mikä on Extended Download Service (EDS)?

  EDS-palvelun avulla voit ladata ostoksesi uudelleen kolmen (3) vuoden ajan, jos tietokoneesi kaatuu tai ladattu tiedosto vahingoittuu tai vioittuu. Se on tavallaan vakuutus tietokoneen tai ladatun tuotteen vioittumisen varalta. Kun tilauksessasi on ladattavia tuotteita, näet ostoskorisivulla tai kassalle siirtymissivulla linkin, jolla voit lisätä EDS-palvelun tilaukseen. Kun maksat tietyn summan, Digital River, Inc. ("DR") tarjoaa sinulle ("Loppukäyttäjälle") palvelun, jonka avulla Loppukäyttäjä pystyy lataamaan yhtenä tilauksena ("Tilaus") hankitut ja tästä sivustosta ("Sivusto") ladatut digitaaliset tietokoneohjelmistotuotteet ("Tuote" tai "Tuotteet") kolmen (3) vuoden ajan siitä, kun Loppukäyttäjä on hankkinut Tuotteen ("Palvelu"). Lisätietoja EDS-palvelusta saat napsauttamalla tätä.

  Jos haluat ostaa EDS-palvelun toimitettuun tilaukseen kuuluville ladattaville tuotteille, sinun on haettava tilauksesi ja tehtävä lisäostos.