Sähköposti, kalenterit ja yhteystiedot toimimassa yhdessä.

Outlook 2011:n uudet ominaisuudet

Markkinoiden johtavan sähköpostijärjestelmän Microsoft Outlookin avulla voit yhdistää PC-pohjaiset tehtävät ja sähköpostin Mac-tietokoneesi Saapuneet-kansioon, mikä yhdistää työn ja kodin viestit, yhteystiedot sekä kalenterit ja paljon muuta.

Keskustelut

Pidä postilaatikkosi siistinä.

Yhdistä pitkät sähköpostiviestiketjut yhden aiheen alle, jolloin postilaatikon sisältö selkeytyy.

Aloita käyttö Outlook for Mac 2011

  • Oppiminen
  • Outlook 2011:n perusteet

Sähköpostin kalenterinäkymä

Tarkastele kalenteriasi suoraan sähköpostissasi.

Aikataulusi näkyy suoraan kokouskutsussa. Käyttäjillä voi myös olla useampi kuin yksi kalenteri. Lisäksi he pystyvät avaamaan muiden käyttäjien kalentereita ja asettamaan kalentereita päällekkäin.

.PST-tiedostojen tuominen

Pidä kaikki mukanasi.

Nyt voit siirtää Windowsista Outlook for Maciin. Ota vain .PST-tiedostosi mukaasi ja käytä yksinkertaista tuontityökalua. Niin helppoa se on.

Yhdistetty Saapuneet-kansio

Kaikki viestisi yhdessä.

Yhdistä kaikki kodin ja työn sähköpostiviestit yksittäiseen kansioon. Yksinkertaista viestiesi hallintaa käyttämällä yksittäistä sijaintia, käytä yhtä osoitteistoa monen sijaan ja pysy aina ajan tasalla sen suhteen, missä ja miten työskentelet.

My Day

Pysy keskittyneenä

Hallitse aikatauluasi ja yhteystietojasi Outlookin sisällä. Tarkastele yhdellä vilkaisulla nähtäviä kalenterisi näkymiä pöytäkoneesta tai mobiililaitteista.

OS X -integrointi

Yksinkertaista käyttökokemusta.

Outlook for Mac 2011 integroituu helposti mihin tahansa käytössä olevaan käyttöjärjestelmään, Mac OS X tai Windows 7 mukaan lukien. Tavalliset ja monimutkaiset työnkulut ovat paljon aiempaa kevyempiä. Esikatsele liitteitä tai varmuuskopioi tietosi Time Machinen avulla. Tavalliset käyttökokemukset ovat yhdenmukaiset Outlook for Macissa, Outlook Web Accessissa ja Windows Outlookissa.