Tee esityksistäsi ammattimaisempia kuin ennen.

PowerPoint 2011:n uudet ominaisuudet

PowerPoint for Mac 2011 auttaa sinua luomaan ja jakamaan monipuolisia ja ammattimaisia esityksiä, jotka sisältävät vakuuttavia uusia ominaisuuksia, kuten selostuksen ja esityksen yleislähetyksen. Voit myös tallentaa, muokata ja yhteismuokata verkossa.

Valokuvien muokkaus

Viimeistele valokuvasi.

Luo visuaalisesti monipuolisia esityksiä muokkaamalla valokuviasi suoraan PowerPointissa. Poista taustat tai lisää värisuodattimia yhdellä napsautuksella.

Aloita käyttö PowerPoint for Mac 2011

  • Oppiminen
  • Vuorovaikutteiset oppaat
  • PowerPoint 2011:n perusteet

Lähetä diaesitys yleislähetyksenä

Lähetä diasi yleislähetyksenä.

Laajenna toimintaasi kokoushuoneen ulkopuolelle ja lähetä esityksesi verkossa yleislähetyksenä. Mitään eritysohjelmistoa ei tarvita, ja määritysten tekeminen on helppoa. Nyt kuka tahansa pystyy osallistumaan esitykseesi.

Järjestä objektit uudelleen

Hallitse kerroksia helposti.

Objektien uudelleenjärjestämisen avulla voit helposti järjestää uudelleen tekstin, valokuvien ja grafiikkojen kerroksia koko esityksessäsi. Tämä uusi toiminto antaa käyttäjien intuitiivisesti ja suoraan käsitellä kerroksia ilman napsauttamista ja vetämistä niin, että tulokset ovat entistä ennustettavampia.

Esittäjänäkymä

Hio esityksesi täydelliseksi.

Harjoittele, tarkista ajoituksesi tai tee muistiinpanoja esittämisen aikana esittäjänäkymässä. Pidä esittäjät aikataulussa visuaalisten ohjeiden avulla ja integroi parannellut tallennetun selostuksen ja esittämisen ominaisuudet.

PowerPoint Online

Käytä tiedostojasi missä tahansa.

Julkaise, käytä, muokkaa ja jaa esityspinojasi käytännössä katsoen mistä tahansa. PowerPoint Online yhdistää Officen yleisesti käytetyt toiminnot ja reaaliaikaisen yhteismuokkauksen käyttömahdollisuuden, jotta voit tehdä ystävien ja perheenjäsenten kanssa ilmaiseksi yhteistyötä jaettujen esitysten parissa.

Yhteismuokkaus

Tee yhteistyötä reaaliajassa.

PowerPoint for Mac 2011 antaa useiden käyttäjien kirjoittaa ja muokata samaa dokumenttia samanaikaisesti eri sijainneissa olevista eri tietokoneista. Käyttäjät voivat yhteismuokkausistunnon aikana nähdä, kun päivityksiä tehdään, saada tietoja muiden muokkaajien läsnäolosta, estää muita käyttäjiä tekemästä muutoksia työstämiinsä osiin ja huolehtia ristiriitaisten muutosten käsittelemisestä.