Esitä ideasi tyylikkäästi.

Word 2011:n uudet ominaisuudet

Word for Mac 2011 auttaa sinua jäsentämään ideasi, markkinoimaan liiketoimintaasi ja luomaan mitä tahansa dekkarikertomuksesta lomatiedotteisiin. Tyylikkäästi. Voit myös tallentaa, muokata ja jakaa verkossa.

Word Publishing Screenshot

Julkaisuasettelunäkymä

Parannettu työpöytäjulkaiseminen.

Luo visuaalisesti monipuolisia uutiskirjeitä, esitteitä ja dokumentteja helposti. Tehokas käyttöliittymä antaa käyttäjien käsitellä dokumentin tekstin, muotojen, SmartArtin ja kaavioiden kerroksia helposti. Word sisältää myös uusia ligatuureja entistä ammattimaisemman näköisten dokumenttien luomista varten ja uusia typografiaominaisuuksia luovempia dokumentteja varten.

Aloita käyttö Word for Mac 2011

  • Oppiminen
  • Vuorovaikutteiset oppaat
  • Word 2011:n perusteet

Visuaaliset tyylit

Hyödynnä tyylien tehoa.

Voit nähdä heti, mitä tyylejä dokumentissa on käytetty, ja luoda tyylikkäitä dokumentteja, joiden muotoilu on yhtenäinen ja toistuva. Word 2011 sisältää visuaalisia tyyliaputoimintoja, jotka lujittavat suhdetta tyylien ja dokumentin sisällön välillä tarjoten samalla mahdollisten muotoiluvirheiden tarkistamisen yhdellä osoittamisella. Tyylit ovat nyt helppokäyttöisempiä ja luotettavampia kuin koskaan ennen.

Tarkennusnäkymä

Keskity kokonaiskuvaan.

Vähennä häiriöiden määrää luku- tai kirjoitustilassa. Tarkennusnäkymässä voit poistaa näkyvistä kaikki muut ikkunat, valikot, paletit ja muun ylimääräisen sisällön, jotta voit keskittyä täysin Word-dokumentin lukemiseen tai muokkaamiseen.

Järjestä objektit uudelleen

Hallitse kerroksia helposti.

Objektien uudelleenjärjestämisen avulla voit helposti järjestää uudelleen tekstin, valokuvien ja grafiikkojen kerroksia dokumenteissasi. Tämä uusi toiminto antaa käyttäjien intuitiivisesti ja suoraan käsitellä kerroksia ilman napsauttamista ja vetämistä niin, että tulokset ovat entistä ennustettavampia.

Word Online

Käytä tiedostojasi missä tahansa.

Julkaise, käytä, muokkaa ja jaa tiedostojasi käytännössä katsoen mistä tahansa. Word Online yhdistää Officen yleisesti käytetyt toiminnot ja reaaliaikaisen yhteismuokkauksen käyttömahdollisuuden, jotta voit tehdä ystävien ja perheenjäsenten kanssa ilmaiseksi yhteistyötä jaettujen asiakirjojen parissa.

Yhteismuokkaus

Tee yhteistyötä sijainnista riippumatta.

Word for Mac 2011 antaa useiden käyttäjien muokata samaa dokumenttia samanaikaisesti eri sijainneissa olevista eri tietokoneista. Käyttäjät voivat yhteismuokkausistunnon aikana nähdä, kun päivityksiä tehdään, saada tietoja muiden muokkaajien läsnäolosta, estää muita käyttäjiä tekemästä muutoksia työstämiinsä osiin ja huolehtia ristiriitaisten muutosten käsittelemisestä.