Näin pääset alkuun: Office 2010

Microsoft® Office 2010 tarjoaa uusia, tehokkaita keinoja tuottavuuteen toimistossa, kotona, koulussa tai matkoilla. Tutustu monipuoliseen valintanauhaan, uuteen BackstageTM-näkymään ja toimintoihin, joiden avulla työn tekeminen ja viimeistely on nopeaa ja helppoa. Uuden Officen avulla voit luoda vaikuttavia esityksiä ja asiakirjoja. Uusien kuva- ja videomuokkaustyökalujen avulla voit tuoda ideasi luovasti esille. Viestintä on virtaviivaisempaa ja yhdessä tekeminen nopeutuu.

Lataa Office 2010 Näin pääset alkuun ohjeet pdf »


Pikaoppaat

Selkeät pikaoppaat voi tulostaa avuksi ensimmäisiä Office 2010 -käyttökertoja varten. Lataa pikaoppaat käyttöösi:


Vuorovaikutteiset komento-oppaat

Visuaaliset, vuorovaikutteiset komento-oppaat auttavat löytämään Microsoft Office 2003:n suosikkikomennot uudesta 2010-käyttöliittymästä. Lataa veloituksettomat komento-oppaat koneellesi tai käytä kätevää selainversiota »


Tulostettava luettelo Office 2010:n komennoista ja painikkeista

Jos haluat perusteellisen luettelon kaikista valikko- ja työkalurivikomennoista ja niiden uusista sijainneista, voit ladata käyttöösi komento-opastaulukko. Oppaat avautuvat Microsoft Excel-työkirjoina, joten tarvitset käyttöä varten Excelin jonkin version. Lataa luettelot käyttöösi »


Opastavat artikkelit

Käytössäsi on kymmenittäin suomenkielisiä artikkeleja mm.:

Ribbon hero

Officen käytön opettelu on kaikkein hauskinta Ribbon Hero -pelin avulla. Ole Office Sankari ja lataa englanninkielinen Ribbon Hero käyttöösi osoitteesta www.officelabs.com/ribbonhero

Office.com-sivusto

Osoitteesta www.office.com löydät lisää Office-aineistoa, koulutuksia, oppaita, neuvoja, valmiita mallipohjia sekä kuva-aineistoa Office-tiedostojasi elävöittämään.