Tervetuloa Läsnätyöpajaan!

Kokeile uudenlaista työn tekemisen tapaa, työvälineitä ja ympäristöä

Millainen unelmatyöpaikan visio siintää juuri teillä? Haluatteko hyödyntää tehokkaammin tiimityötä? Miten on tiedon jakamisen ja saatavuuden laita ajasta ja paikasta riippumatta?

Nappaa mukaan työpaikan kehittämisestä kiinnostuneet kollegasi ja matkusta työnteon tulevaisuuteen vierailemalla Microsoftin Läsnätyöpajassa. Meillä voit testata kuluitta ja ilman sitoumuksia uusimmat ja tuottavimmat tietotyön välineet, ja saada juuri omalle organisaatiollenne sopivia vinkkejä asiantuntijoilta.

Käytännössä Läsnätyöpaja on tietokoneilla, puhelimilla, tableteilla ja videoneuvotteluvälineillä varustettu työtila. Pajassa pääset osalliseksi kuvitteellisen yrityksen työpäivää. Näiden käytännön tilanteiden kautta saat itse kokeilla mm. viestinnän, tiimityön ja sisällönhallinnan ratkaisuja. Samalla voit keskustella kollegoiden ja Microsoftin asiantuntijoiden kanssa erilaisista haasteista ja uusien teknologioiden tarjoamista mahdollisuuksista.

Ota rohkeasti askel kohti unelmatyöpaikkaa.

Kyllä, olen kiinnostunut Läsnätyöpajasta!
Microsoft tai Läsnätyöpajoja järjestävä Microsoft-kumppani voi olla minuun yhteydessä.
Läsnätyöpaja voi kestää esim. 1, 3 tai 6 tuntia. Lisätietoja-kohdassa voit halutessasi kertoa aiheista, joihin haluat tutustua lähemmin.

Microsoft käytää annettuja tietoja vain lomakkeessa liittyvien aiheiden käsittelyyn. Lisätietoja tietojen käsittelystä saat tarvittaessa Microsoft Oy:stä puh. 09-8171 0400. Lomaketta ylläpitää Microsoftin toimeksiannosta Web Fellows Oy.

Mitä on Läsnätyö?

Läsnätyöksi kutsutaan joustavampaa tietotyön tekemisen tapaa, jossa työntekijä voi antaa täyden työpanoksensa sijainnista riippumatta. Läsnätyön mahdollistavat uudet teknologiat sekä yhdessä työpaikalla sovitut pelisäännöt

Mikä on Läsnätyöpaja?

Läsnätyöpaja on tarkoitettu erityisesti HR-vastaaville, tiiminvetäjille, viestinnästä vastaaville, IT-tukihenkilöille ja yritysjohdolle. Siis kaikille, jotka haluavat päivittää tietämyksensä uusimmista työvälineistä. Osallistuminen ei vaadi teknistä osaamista.

Kokeile itse!

Läsnätyöpaja järjestetään asiakaskohtaisesti. Osallistujia voi olla enintään kymmenen. Päivän aikana tutustutaan asiantuntijan avustuksella käytännönläheisin esimerkein uudenlaiseen yhdessä työskentelyyn. Työtila on varustettu tietokoneilla, puhelimilla, tableteilla sekä video- ja verkkoneuvotteluvälineillä. Tapaamisen aikana on mahdollisuus avoimeen ja luovaan keskusteluun omien kollegoiden ja Microsoftin asiantuntijoiden kanssa.

Hyötyjä oman yrityksen liiketoimintaan

Läsnätyöpajassa käydään läpi useita kuvitteellisia tilanteita esimerkiksi viestintään, tiimityöhön, sisällönhallintaan, liiketoimintatietojen hyödyntämiseen ja kännykän kautta viestimiseen liittyen. Tavoitteena on selvittää ja kokeilla konkreettisesti, millaisia hyötyjä modernit työvälineet tarjoavat juuri teidän yrityksenne liiketoiminnan ja työntekijöiden tuottavuuden - ja miksei viihtyvyydenkin - näkökulmasta.

Uusimmat työkalut tuottavuuden nostamiseen

Teknologia on ottanut leijonanloikkia kohti tehokkaampia työn tekemisen tapoja esimerkiksi internetin, pikaviestimien, mobiilin internetin ja videoneuvottelujen kehittyessä. Tavoitteenamme on tarjota paras käyttäjäkokemus niin tietokoneella, puhelimella kuin tabletillakin - ja ratkaisumme ovat käytettävissä kaikkialta. Tarjoamme mahdollisuuden hyödyntää eri tekniikoita yhteensopivasti paikallisesti, isännöityinä palveluina tai pilvipalveluina.

Microsoftin läsnätyöpajaympäristöä on hyödyntänyt jo yli 25 000 yritystä ympäri maailmaa. Tämä on ainutlaatuinen tapa kokeilla Microsoftin ratkaisuja ja oivaltaa, miten tietoa ja ajatuksia voidaan jakaa luovasti uusien työvälineiden avulla, ja tehdä tuottavaa työtä ajasta ja paikasta riippumatta.

Uusi Office - saavuta enemmän

Paras tuottavuus kaikilla laitteilla:
Kosketuksella, kynällä, hiirellä ja näppäimistöllä. Käyttäjäkohtainen lisensointi ja asiakirjat kulkevat aina mukana kaikilla laitteillasi.

Hyödynnä yhteisöllisyyden mahdollisuudet:
Sujuva yhteistyö uutissyötteiden, yhteisöjen ja mikroblogauksen avulla. Viesti uudella tavalla mm. usean henkilön välisen HD-videon ja -äänen sekä Skype-integraation avulla. Alenna matkustamisesta, videoneuvotteluista ja puheluista syntyviä kustannuksia.

Turvallinen ilman kompromisseja:
Auttaa suojaamaan organisaation kriittiset tiedot ja noudattamaan yritys- ja viranomaismääräyksiä.

Vapaus valita - itse ylläpidettynä tai pilvipalveluna:
Pienentää käyttöönotto, päivitys- ja ylläpitokustannuksia. Perinteisen käyttöönoton ohella Officen asennus työasemiin pilvestä onnistuu muutamissa minuuteissa streaming-teknologialla. Mahdollistaa joustavan online-palveluiden käyttöönoton ja alemmat operatiiviset IT-kustannukset yhtenäisten hallintatyökalujen avulla.

Lue lisää:
Office 2013
Lync 2013
Exchange 2013
SharePoint 2013
Project 2013