Microsoft Office 2010 kotikäyttöetu
 

Office-käyttöoppaat ja linkit


Näin pääset alkuun: Office 2010

Microsoft® Office 2010 tarjoaa uusia, tehokkaita keinoja tuottavuuteen toimistossa, kotona, koulussa tai matkoilla. Tutustu monipuoliseen valintanauhaan, uuteen BackstageTM-näkymään ja toimintoihin, joiden avulla työn tekeminen ja viimeistely on nopeaa ja helppoa. Uuden Officen avulla voit luoda vaikuttavia esityksiä ja asiakirjoja. Uusien kuva- ja videomuokkaustyökalujen avulla voit tuoda ideasi luovasti esille. Viestintä on virtaviivaisempaa ja yhdessä tekeminen nopeutuu.


Vuorovaikutteiset komento-oppaat

Visuaaliset, vuorovaikutteiset komento-oppaat auttavat löytämään Microsoft Office 2003:n suosikkikomennot uudesta 2010-käyttöliittymästä. Lataa veloituksettomat komento-oppaat koneellesi tai käytä kätevää selainversiota »


Tulostettava luettelo Office 2010:n komennoista ja painikkeista

Jos haluat perusteellisen luettelon kaikista valikko- ja työkalurivikomennoista ja niiden uusista sijainneista, voit ladata käyttöösi komento-opastaulukko. Oppaat avautuvat Microsoft Excel-työkirjoina, joten tarvitset käyttöä varten Excelin jonkin version. Lataa luettelot käyttöösi »


Opastavat artikkelit

Käytössäsi on kymmenittäin suomenkielisiä artikkeleja mm.:


Ribbon hero

Officen käytön opettelu on kaikkein hauskinta Ribbon Hero -pelin avulla. Ole Office Sankari ja lataa englanninkielinen Ribbon Hero käyttöösi osoitteesta www.officelabs.com/ribbonhero


Office.com-sivusto

Osoitteesta www.office.com löydät lisää Office-aineistoa, koulutuksia, oppaita, neuvoja, valmiita mallipohjia sekä kuva-aineistoa Office-tiedostojasi elävöittämään.


Ohjeet ja vinkit Office 2007 -käyttäjille

Pikaoppaat


Selkeät pikaoppaat voi tulostaa avuksi ensimmäisiä käyttökertoja varten.
Lataa ilmaiset pikaoppaat täältä:


Käytön aloittaminen


Nämä apuohjelmat lisäävät Käytön aloittaminen-välilehden Microsoft Office Excel, PowerPoint ja Word -valintanauhaan. Tässä välilehdessä olevien komentojen avulla on helppo käyttää Office Onlinen maksutonta sisältöä, joka auttaa oppimaan ohjelmiston käytön nopeasti. Lataa välilehdet:


Vuorovaikutteiset komento-oppaat


Nämä visuaaliset, vuorovaikutteiset komento-oppaat auttavat löytämään Microsoft Office 2003:n suosikkikomennot uudesta 2007-käyttöliittymästä: Lataa ilmaiset komento-oppaat koneellesi:


Microsoft Office 2007 perusteet

Microsoft Office 2007 -perusteet materiaali on tarkoitettu hyödynnettäväksi sekä opetuksessa että itseopiskelussa. Materiaali sisältää perusteiden lisäksi ohjattuja harjoituksia.


Microsoft Office OneNote 2007 opintojen tukenaTutustu Officen digitaaliseen muistikirjaan.
Opas kertoo miten OneNote toimii mm opintojen tukena.


 

Nämä ohjelmat kuuluvat Office Professional Plus-versioon:

word
excel
powerpoint
onenote
outlook
publisher
access
infopath
lync

Tutustu tarkemmin
Office Online -sivustolla