Yksityisklubi Bläkin asiakkaille oma verkkoyhteisö Bläkbook

Julkaistu 22.3.2010

Bläk tarjoaa jäsenilleen yhteisöllisen jäsenpalvelun Bläkbookin, jossa yksityisklubin jäsenet voivat verkostoitua keskenään. Bläkbookin on suunnitellut ja toteuttanut Suomen suurin digitoimisto Endero. Bläk valikoi jäsenensä, ja asiakaskunta koostuu pitkälti yritysten johdosta ja päättäjistä, joille Bläkbook tarjoaa mahdollisuuden yhteydenpitoon yksityisyyden suojassa. Bläkbook on ensimmäisiä Microsoftin uudella SharePoint 2010 -ratkaisulla toteutettuja extranet-palveluita Suomessa.

Bläkin uudessa verkkopalvelussa Bläkbookissa on panostettu vuorovaikutteisiin ja yhteisöllisiin ominaisuuksiin, kuten kontaktiverkoston hallintaan, omien tietojen ylläpitoon, status-päivityksiin sekä sisällön pisteyttämiseen. Bläkbook toimii myös klubin asiakastiedotuksen kanavana.

"Saimme jäseniltämme palautetta, että he haluaisivat verkostoitua keskenään enemmän. Uusi verkkopalvelu on oivallinen verkostoitumisalusta, jonka avulla jäsenet voivat viestiä keskenään ja sopia tapaamisista. Lisäksi palvelu toimii tiedotuskanavana klubin toimintaan ja aktiviteetteihin liittyen. Olemme erittäin tyytyväisiä projektin lopputulokseen", kertoo Timo Aalto Bläkistä.

ICT-palveluyhtiö Endero loi Bläkbookille brändin mukaisen visuaalisen ulkoasun sekä hoiti teknisen suunnittelun, toteutuksen ja testauksen. Bläkbook on ensimmäisiä Microsoftin uudella SharePoint 2010 -ratkaisulla toteutettuja extranet-palveluita Suomessa. Microsoft SharePoint on kattava yhteistyöalusta, jonka avulla kaikki yritysratkaisut voidaan yhdistää yhdeksi hallittavaksi ympäristöksi.

"Bläk on edelläkävijä ottaessaan käyttöön ensimmäisenä Suomessa SharePoint 2010 -ratkaisulla toteutetun yhteisöllisen jäsenpalvelun, joka hyödyntää uusia, julkisista yhteisöpalveluista kuten Facebookista ja LinkedInistä tuttuja sosiaalisen median toimintoja. Bläkbook valjastaa digitaalisen median uudet mahdollisuudet jäsentyytyväisyyden kehittämiseksi", toteaa Enderon Digitaalisen liiketoiminnan ja tiedonhallinnan yksikönjohtaja Petri Säkkinen.

Bläkbook-palvelua on pilotoitu rajatulla käyttäjäjoukolla helmi-maaliskuun vaihteessa. Laajennettu, koko jäsenistön kattava pilotointi alkaa maaliskuun 2010 lopussa.

Lisätietoja:

Timo Aalto, Partner, Bläk Club, puh. 040 080 1205

Petri Säkkinen, Vice President, Endero Oy, puh. 040 864 3065

Tom Toivonen, Microsoft Oy, puh. 050 342 9998

Sivun alkuun ↑