Competence Communications vastaamaan Microsoft OSG:n viestinnästä Suomessa

Julkaistu 20.12.2006

Maailman johtaviin turvallisuuspalvelujen tuottajiin kuuluvan Group 4 Securicor -konsernin suomalaiset yhtiöt Falck Security Oy ja G4S Cash Services (Finland) Oy valitsivat talouden- ja toiminnanohjauksen ratkaisukseen Microsoft Dynamics AX:n. Modernista ERP-järjestelmästä haetaan tehokkuutta etenkin liiketoiminnan analysointiin ja päätöksentekoon sekä konsernin sisäiseen raportointiin.

Competence Communications Oy hoitaa Microsoftin verkkopalveluiden viestintää Suomessa yhteistyössä englantilaisen Trimedia UK:n kanssa. Trimedia vastaa MSN- (Microsoft Network) ja uuden Windows Live -brändien viestinnästä seitsemällä kasvavalla markkinalla Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueilla.

Competence Communications on Suomen viidenneksi suurin, riippumaton viestintätoimisto. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme yrityksen liiketoimintaa tukevaa ja vastaanottajan tarpeita palvelevaa viestintää. Asiakkaamme ovat nimekkäitä kansainvälisiä teknologia- ja finanssialan toimijoita sekä hyvinvoinnin ja yhteiskunnallisten asioiden asiantuntijoita. Competence Communicationsin vuoden 2006 arvioitu liikevaihto on 1,3 miljoonaa euroa, ja yrityksen palveluksessa on 13 henkilöä. Lisätietoja: www.cocomms.com

Trimedia on Euroopan nopeimmin kasvava viestintätoimisto, jolla on 25 toimistoa 11 maassa. Trimedia palvelee asiakkaitaan globaalisti. Yhtiö on Huntsworth plc:n tytäryhtiö.

MSN:llä on maailmanlaajuisesti yli 465 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa. Palvelusta on saatavilla paikalliset versiot 42 markkina-alueella, 21 kielellä. MSN on maailman johtava verkkopalvelujen tarjoaja, joka tuo kuluttajien ulottuville mukaansatempaavia sisältökokemuksia ja yrityksille verkkomainontamahdollisuuksia. Windows Live on uusi henkilökohtaisia Internet-palveluja ja -ohjelmia sisältävä palvelu, joka kokoaa yhteen paikkaan meille kaikille tärkeimmät ihmissuhteet, tiedot ja kiinnostuksen kohteet. Palveluun kuuluu tietokoneen, oheislaitteet ja verkkoyhteydet kattava, entistä parempi tietoturva. MSN ja Windows Live ovat toisiaan täydentäviä palveluja. Windows Live löytyy osoitteesta www.live.fija MSN osoitteesta www.msn.fi. Eri maiden sivustot löytyvät osoitteesta www.msn.com/worldwide.ashx

Sivun alkuun ↑