Microsoftin asiakkuudenhallinta siirtyi pilveen

Julkaistu 17.1.2011

Microsoft julkisti tänään pilvipalveluna toimivan asiakkuudenhallintaratkaisunsa. Microsoft Dynamics CRM Online on Microsoft CRM Dynamics 2011:n pilvipalvelu, joka auttaa tutulla käyttöliittymällä nostamaan myynti-, asiakaspalvelu- ja markkinointiorganisaatioiden tuottavuuden uudelle tasolle.

Myyntihenkilöstö on useimpien menestyvien yritysten ytimessä, ja siksi heidän työvälineillään on erityisen suuri merkitys. Asiakkuudenhallintajärjestelmä auttaa tehostamaan liiketoimintaprosesseja ja säästämään aikaa varsinaiseen asiakastyöhön.

"Microsoft tuo nyt asiakkuudenhallintaratkaisunsa joustavasti ja kustannustehokkaasti yritysten ulottuville tarjoamalla sen pilvestä. Ratkaisu tarjoaa myyntihenkilöstölle tutun käyttökokemuksen, mahdollistaa paremmat yhteistyömahdollisuudet sekä virtaviivaistaa prosesseja tuoden reaaliaikaisen tiedon helposti saataville", sanoo Microsoft Oy:n Dynamics-liiketoiminnasta vastaava johtaja Mika Aromaa.

Dynamics CRM 2011 -ratkaisun beta-versiota on käyttänyt maailmanlaajuisesti yli 11 500 asiakasta ja 400 kumppania. Suomessa CRM Online -ratkaisuun on päätynyt mm. Paperipalvelu, joka tarjoaa tarvikehuollon palveluratkaisuja yksityisen ja julkisen sektorin asiakkailleen. Vajaan sadan hengen yritys haluaa olla etujoukoissa uusien teknologioiden käyttöönotossa, ja hakee CRM:n avulla myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin asiakastyön laadun ja prosessien kehittämistä sekä tehokkuuden lisäämistä. Paperipalvelun kokonaisratkaisun toteuttaa paikallinen Microsoft-kumppani Logica.

"CRM Online on meille sopivin vaihtoehto. Pilvipalveluna saamme ratkaisun nopeasti käyttöön pienellä alkuinvestoinnilla, eikä ylläpidosta tarvitse huolehtia, koska meillä on aina viimeisin versio käytössämme. CRM on saatavillamme paikasta riippumatta. Meille tärkeä Outlook-käyttöliittymä takaa henkilöstömme parhaan tuottavuuden", sanoo toimitusjohtaja Jere Koskimo Paperipalvelusta.

Dynamics CRM Online -pilvipalvelun uudet tuottavuusominaisuudet:
• Tutun käytettävyyden takaavat seuraavan sukupolven suomen- ja ruotsinkielinen Outlook-ohjelma, selain- ja mobiilikäyttömahdollisuus, roolipohjainen suunnittelu ja edistynyt käyttäjien personointi.
• Käyttökokemusta tukevat ohjatut prosessit, sisäänrakennettu BI suoritustason seurantaan sekä mittaristot, jotka antavat reaaliaikaista tietoa johdon, myynnin asiakaspalvelun ja markkinoinnin tueksi.
• Ratkaisu tarjoaa hyvän yhteentoimivuuden Microsoft Azure -alustaan, Microsoft SharePointiin ja uuteen Microsoft Dynamics Market Placeen, minkä ansiosta asiakkaiden ja kumppaneiden on helppo räätälöidä asiakkuudenhallintajärjestelmä tarpeidensa mukaiseksi.

Microsoft Dynamics CRM Online on nyt saatavilla 40 maassa. Ilmainen testiversio ratkaisusta löytyy täältä: http://crm.dynamics.com. Palvelun voi ostaa tästä päivästä lähtien vuodeksi kampanja- hintaan 31 € /kk, kun tilaus tehdään 30.6.2011 mennessä. Itse ylläpidettävä Microsoft Dynamics CRM 2011 on saatavilla maailmanlaajuisesti 28.2.2011 alkaen.

Microsoft Dynamics CRM 2011 julkistustilaisuus:

Mitä: Microsoftin pääjohtajan Steve Ballmerin pääpuheenvuoro
Milloin: torstaina 20.1.2011 klo 197.00
Missä: http://crm.dynamics.com/2011launch
Osallistuminen vaatii ennakkorekisteröitymisen - ilmoittaudu tilaisuuteen samassa osoitteessa.

Microsoft CRM -yhteisö Twitterissä: http://www.twitter.com/msdynamicscrm, #crm2011

Lisätietoja:

Microsoft Dynamics -liiketoimintajohtaja Mika Aromaa, Microsoft Oy, p. 050 592 8556
Toimitusjohtaja Jere Koskimo, Paperipalvelu, p. 040 550 2771

Sivun alkuun ↑