Microsoftin asiakkuudenhallinta siirtyi pilveen

Julkaistu 2.4.2007

Datafrank Oy on saavuttanut Microsoftin kumppanuusohjelmassa Learning Solutions -kompetenssin. Certified Partner for Learning Solutions -kumppanit ovat Microsoft-teknologian vaativaan koulutukseen erikoistuneita koulutuskeskuksia. Näitä sertifioinnin saavuttaneita koulutuskumppaneita on nyt Suomessa kuusi.

Aiemmin Datafrank Oy:lle on myönnetty Networking Infrastructure Solutions -kompetenssi. Se on tarkoitettu kumppaneille, joilla on vahvaa näyttöä pienille ja keskisuurille asiakkaille rakennetuista, Microsoft Windows Server- tai Windows Small Business Server -ympäristöihin perustuvista teknologiaratkaisuista. Nyt myönnetty Learning Solutions -kompetenssi antaa Datafrank Oy:lle muun muassa oikeuden kouluttaa Microsoftin koulutusmateriaaleihin pohjautuvia kursseja. Kumppanilla tulee myös olla vähintään kaksi Microsoftin hyväksymää kouluttajaa. Koulutuspuolella Datafrank Oy tulee keskittymään erityisesti Microsoft Office -sovelluksiin liittyviin ns. Business Skills -kursseihin.

Microsoftin Learning Solutions -kompetenssin saavuttaminen on osoitus henkilökunnan osaamisesta, ja haluamme palvella asiakkaitamme paremmin, Datafrank Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Koivuniemi sanoo.
- Tänä vuonna tavoitteenamme on saavuttaa myös Gold Certified Partner -kumppanuus. Aiomme lisätä myös räätälöityjen koulutussisältöjen määrää tuntuvasti koko Suomessa, hän kertoo.

Microsoftin Partner Program -kumppaniohjelma jakautuu eri tasoille seuraavasti:

  • Gold Certified Partner -kumppanit ovat korkeimmalla tasolla Microsoftin kumppaniohjelmassa. Nämä kumppanit ovat panostaneet asiantuntijoiden koulutukseen sekä Microsoft-sertifiointeihin ja asiakasratkaisuillaan osoittaneet Microsoft-teknologian osaamisen. He ovat esimerkiksi hankkineet ohjelmistoratkaisulleen Microsoft-sertifikaatin, mikä takaa ohjelmiston saumattoman toiminnallisuuden Windows-ympäristössä tai heillä on näyttöä sellaisten teknologiaratkaisujen rakentamisesta, jotka perustuvat Microsoft Windows 2000 Server- ja Windows Server 2003 -käyttöjärjestelmiin.

  • Certified Partner -kumppanit ovat asiantuntijoita käyttämään Microsoft-teknologiaa osana omia tuotteitaan. Kaikilla heillä on palveluksessaan Microsoft Certified Professional -sertifioinnin suorittaneita ammattilaisia. Heidän palveluvalikoimissaan on konsultointia, järjestelmäsuunnittelua, sovelluskehitystä, koulutusta, tukea, volyymikäyttöoikeussopimusten myyntiä ja käyttöönottopalveluita.

  • Registered member -kumppanit saavat Microsoftilta koulutusta, tukea ja informaatiota liiketoiminnan avuksi. Osa Registered member -kumppaneista on Small and Medium Business Specialist -osaajia. He ovat kiinnostuneita kasvattamaan myyntiään ja kehittymään oman alueensa parhaaksi ITC-osaajaksi pienyrityssegmentissä. Heillä on vahva kiinnostus ja osaaminen PK-segmentin tukemiseen sekä halu tarjota lisäpalveluita asiakkaille. Heillä on näyttöä erityisesti Microsoft Small Business Server- ja Small Business Office -tuoteratkaisuista.

Lisätietoja Microsoft Partner Program -kumppaniohjelmasta »

Datafrank Oy Vuonna 1995 perustettu Datafrank Oy on pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa toimiva tietotekniikkakoulutusyritys. Datafrank Oy:n missio on toteuttaa yksilöllisten tarpeiden mukaan suunnitellut ratkaisut ja palvelut aidon asiakaslähtöisesti. Datafrank Oy:n palveluksessa työskentelee 23 henkilöä. Liikevaihto vuonna 2006 oli 2 miljoonaa euroa ja liikevaihto kasvoi 35 %.

Sivun alkuun ↑