Windows Internet Explorer 7 ladattavissa suomeksi

Julkaistu 2.11.2006

Windows Internet Explorer 7 nyt ladattavissa suomenkielisenä versiona

Maailman käytetyimmän web-selaimen, Windows Internet Explorerin, tuorein versio on nyt saatavana myös suomenkielisenä. Internet Explorer 7 -selaimessa on asiakkaiden toiveiden mukaisesti kiinnitetty erityishuomiota selailun turvallisuuteen ja helppouteen.

Internet-selailun helppous, turvallisuus ja monipuolisuus nousevat uudelle tasolle Windows Internet Explorer 7 -selaimen myötä. Tiedon etsiminen, sivujen tulostaminen ja useiden sivustojen samanaikainen käyttö on aiempaa yksinkertaisempaa. Tuttuun tapaan uusi Internet Explorer 7 on kaikkien Internet-käyttäjien ladattavissa ilmaiseksi sivulla www.microsoft.fi/ie

"Microsoft on kuunnellut huolellisesti asiakaspalautetta ja sen perusteella panostanut erityisesti selaimen turvaominaisuuksiin", toteaa markkinointijohtaja Jukka Veräväinen Microsoftilta.

Internet Explorer 7 -selain auttaa pitämään käyttäjän tiedot turvassa varoittamalla sivustoista, jotka mahdollisesti yrittävät selvittää tunnistetietoja. Suojaustunnukset osoittavat, jos sivusto on epäilyttävä tai jos se tunnetaan tunnistetietojen selvittämisyrityksistä.

"Käyttäjän on helpompi tunnistaa turvallisen tiedonsiirtoyhteyden tarjoavat sivustot. Internet Explorer 7 suojaa myös tietokonetta ei-toivotuilta haittaohjelmilta, jotka voidaan asentaa nettisurffailun seurauksena", Veräväinen jatkaa.

Uutta visuaalisuutta ja helppoja hakutoimintoja

Internet Explorerissa on suuri joukko innostavia ja käyttöä helpottavia ominaisuuksia. Uusi visuaalinen ilme antaa sekin oman panoksensa parempaan käytettävyyteen.

Raskaat työkalurivit ovat menneisyyttä. Uuden suunnittelun ansiosta Internet Explorer 7 -selaimen käyttöliittymässä näkee jokaisesta verkkosivusta enemmän, koska työkalurivi on matalampi, valikkoja on yhdistetty ja kuvakkeita pienennetty.

Internet Explorer 7 -selaimessa on myös helppokäyttöinen hakuruutu, jonka avulla voi suorittaa WWW-hakuja avaamatta hakupalvelimen kotisivua. Listan hakutuloksista voi katsoa erilliseltä välilehdeltä, ja sen tulokset taas uusilta välilehdiltä. Tällä tavoin voi nopeasti vertailla sivustoja ja löytää halutut tiedot.

Ajan hermolla pysyminen onnistuu uudella selaimella kätevästi RSS-palveluiden avulla. Käyttäjä valitsee ne sivustot ja aiheet, joita pitää tärkeinä, ja Internet Explorer 7 välittää kaikki uudet otsikot ja päivitykset suosikkikeskukseen. Internet-sivusto voi lähettää tai ladata päivän kuluessa tilaajalle esimerkiksi tärkeimmät uutisotsikot, tarjousmatkat, urheilutulokset tai muun aikaan sidotun sisällön.

"Microsoft pyrkii tekemään Internet Explorer 7 -­selaimen lataamisen mahdollisimman helpoksi kaikille Windowsin käyttäjille. Mikäli latauksessa tai käytössä ilmenee ongelmia, tarjoaa Microsoft kaksi veloituksetonta sähköposti-, keskustelu- tai puhelintukipyyntöä asiakkailleen", Veräväinen muistuttaa.

Microsoft aloittaa Internet Explorer 7 -selaimen automaattisen jakelun Automatic Update -palvelun välityksellä marraskuun aikana.

Tutustu Internet Explorer 7 -selaimen uusiin ominaisuuksiin »

Sivun alkuun ↑