F-Secure, HP ja Microsoft yhteiselle tietoturvakiertueelle 19.10. - 9.11.

Julkaistu 19.10.2004

F-Secure, HP ja Microsoft lähtevät yhdessä kiertämään Suomea laajalla tietoturvakiertueella. Kahdeksalla paikkakunnalla vierailevan kiertueen tavoitteena on lisätä pienten ja keskisuurten yritysten tietoisuutta tietoturvasta etenkin yritysten lähiverkkoratkaisuissa.

Yritysverkkojen ja laajakaistayhteyksien kautta nopeasti leviävät virukset, madot ja muut haittaohjelmat vaativat pk-yrityksiltä yhä parempia menetelmiä ja laajempaa tietoturvaosaamista uusien uhkien torjumiseen. Pelkkä viruksentorjuntaohjelmisto ei enää riitä, vaan rinnalle tarvitaan moderni IT-infra, tehokas palomuuri ja työasemassa käytettävien verkkosovellusten aktiivista hallintaa.

"Hyökkäyksenesto-ominaisuudet, automatisoitu palomuuriohjelmisto ja työasemassa käytettävien verkkosovellusten hallinta ovat tulossa tietoturvan vakio-ominaisuuksiksi virustorjunnan lisäksi kaikissa yrityksissä, koosta riippumatta", kertoo F-Securen maajohtaja Timo Savolainen.

Tietoturvakiertueen osallistuja saa aamupäivän aikana kattavan kuvan ajankohtaisista tietoturvahaasteista, sekä uusimmista laitteista ja ohjelmistoista, jotka muodostavat pk-yrityksen liiketoiminnan tehostamista varten tehokkaan ja turvallisen perustan. Iltapäivän aikana keskitytään yrityksen lähiverkkoon ja sen turvalliseen toimintaan. Kiertue aloittaa matkansa Suomen halki Lappeenrannasta 19.10. ja päättää taipaleen Espooseen 9.11.

"Pk-yrittäjä haluaa keskittyä omaan ydinosaamiseen ja käyttää mahdollisimman vähän aikaa IT-ympäristön haasteiden ratkaisuun", kommentoi HP:n pk-liiketoiminnasta vastaava johtaja Jukka Leinonen. "HP tarjoaa laajan valikoiman yhteensopivia tuotteita älykkään IT-ympäristön rakentamiseen".

Suomalaisten pk-yritysten käytössä on paljon jo vanhentuneita ohjelmistoja. "Vanhentuneella teknologialla on liian työlästä ellei mahdotonta ratkaista tämän päivän liiketoiminta- ja tietoturvahaasteita", kommentoi Microsoftin pk-asiakkaat ja kumppanit -yksikön johtaja Eero Noroviita.

Kiertueella esitellään myös Microsoftin Windows XP -käyttöjärjestelmän laaja tietoturvapäivitys SP2 (Service Pack 2), joka sisältää huomattavia parannuksia Windows XP:n tietoturvaan.

F-Secure, tiedottaja Henrietta Malmari, puh. 040 575 5646 tai henrietta.malmari@f-secure.com

19.10. Lappeenranta
20.10. Kuopio
21.10. Lahti
27.10.  Oulu
28.10   Vaasa
29.10.  Tampere
3.11.   Turku
9.11.   Espoo

8.30     Aamiainen
9.00     Mitä vaaroja vastaan taistellaan? F-Secure
9.30     Onko XP Service Pack 2 välttämätön paha vai pelastava enkeli? Microsoft
10.00   Tauko
10.15   Mistä tietoturvan perusremontti aloitetaan? + mm. demo ja mahdollisuus esittää kysymyksiä HP, F-Secure, Microsoft
12.00   Lounas

Painotus suurten yritysten tarpeisiin

13.00   Tietoturvauhat verkkotasolla - pelkkiä matojako? F-Secure
13.30   ProCurve Networking by HP + tyypillisiä ja erikoisia lähiverkkoja + älykkäämpi verkko lisää tietoturvaasi HP
14.00   Kahvitauko
14.20   Käyttäjien hallinta lähiverkossa, LAN & WLAN HP
15.20   Käyttöjärjestelmän ja verkon turva-avioliitto Microsoft
16.00   Arvonta ja palkintojen jako, tilaisuus päättyy

Sivun alkuun ↑