Game with fame - Juuso kohtaa haastajat uuden sukupolven pelitapahtumassa

Julkaistu 23.1.2006

Lauantaina 28.1.2006 kauppakeskus Sellossa nähdään ainutlaatuinen pelitapahtuma Suomessa ja koko Pohjoismaissa, kun toimittaja Juuso Myllyrinne testaa halukkaiden haastajien ajotaitoja Xbox 360:lla Project Gotham Racing 3 -pelissä. Ainutlaatuisen pelitapahtumasta tekee se, että yleisö voi pelata Juusoa vastaan sekä paikan päällä Sellossa että omalla kotisohvalla verkon kautta, Xbox Live -palvelun välityksellä.

Juusoa vastaan pelataan lauantaina klo 13-15 välisenä aikana. Xbox Livessä Juuson löytää gamertagilla juuuso. Kauppakeskus Sellossa peliä voi seurata Sellon aukiolla "livenä", joko isolta kuvaruudulta tai pienemmiltä kuvaruuduilta ympäri Selloa.

Tapahtuma on tähdätty suomalaisille pelaajille, mutta uuden sukupolven pelikokemuksen tapaan Xbox Live -palvelu mahdollistaa osallistumisen verkon kautta mistä päin maailmaa tahansa.

Game with fame -pelitapahtuma järjestetään Sellon Hyvinvointiviikon perheen ja vapaa-ajan päivän yhteydessä. Paikalla on myös Xbox 360 on Wheels -kiertue eli täyden peli- ja viihde-elämyksen esittelyvaunu, joka kiertää tämän vuoden aikana erilaisia tapahtumia ympäri Suomea.

Sivun alkuun ↑