Microsoft julkaisi uuden tuotteen käyttöjärjestelmän muuttamiseksi lailliseksi

Julkaistu 2.1.2007

Microsoft tuo markkinoille uuden Genuine Kit -tuotteen, jolla laittoman Windows XP Professional -käyttöjärjestelmän voi helposti lisensoida. Tuotejulkistus kuuluu osana äskettäin lanseerattua käyttöjärjestelmän aitouden tunnistavaa Windows Genuine Advantage (WGA) -ohjelmaa.

Genuine Kit on yritys- ja yksityisasiakkaille suunnattu tuote, jolla Microsoft tarjoaa mahdollisuutta vaihtaa epäaito Windows XP Professional -käyttöjärjestelmä aitoon tuotteeseen. Genuine Kit:n voi hankkia tietokonekaupoista sekä muista Microsoftin tuotteita myyvistä liikkeistä. Tuote on tarkoitettu asennettavaksi tietokoneeseen, jossa on käytössä lisensoimaton Windows-käyttöjärjestelmä. Genuine Kit -tuotetta myydään 1 tai 10 lisenssin pakkauksissa. 10 lisenssin pakettia voi käyttää vain yksi organisaatio.



"Markkinoilla on selvä tarve tällaiselle tuotteelle. Microsoft tekee jatkuvasti työtä ohjelmistojen aitouden puolesta ja tuemme laillisten ohjelmistojen käyttöä ja niitä myyviä yrityksiä", toteaa Microsoftin markkinointijohtaja Jukka Veräväinen.

"Aidolla Microsoft-ohjelmistolla asiakkaamme saavat käyttöönsä uusimmat toiminnot, suojauksen ja tuen. Viimeisimmät päivitykset sekä Windows Media Playerin tai Internet Explorerin uusimmat versiot saa käyttöön vain aidoilla ohjelmistoilla", Veräväinen esittelee.Windows ohjelmiston aitouden voi helposti ja nopeasti tarkastaa Microsoftin Aito Microsoft-ohjelmisto -sivustolla olevalla online-vahvistustoiminnolla.

WGA-ohjelma on yksi osoitus Microsoftin työstä suojata asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan väärennetyiltä tuotteilta. Microsoftin keinoja tässä työssä ovat koulutus ja tiedotus, ohjelmistokehitys sekä oikeudelliset toimenpiteet. WGA erottaa aidon Windows-ohjelmiston väärennetystä ohjelmistosta. Näin asiakkaat voivat nauttia niistä ominaisuuksista, joita he ohjelmistolta odottavat, luottaa ohjelmistonsa aitouteen sekä käyttää jatkuvasti julkaistavia järjestelmän parannuksia.

Sivun alkuun ↑