Helsinkiläinen Javerdel Oy on Microsoftin uusin kumppani pk-sektorilla

Julkaistu 22.5.2006

Microsoft on aloittanut uuden ohjelman nimeltä Small and Medium Business Specialist. Koulutusohjelmaan on liittynyt mukaan ympäri Suomen jälleenmyyjiä, jotka ovat kiinnostuneita kasvattamaan myyntiään ja kehittymään oman alueensa parhaaksi ICT-osaajaksi pienyrityssegmentissä. Liittymällä mukaan ohjelmaan kumppanit saavat huomattavia etuja ja selkeää kasvua myyntiinsä. Koulutusohjelman kautta tavoitetaan pienet ja keskisuuret yritykset Suomessa.

Microsoftin kumppani, Javerdel Oy, on liittynyt ohjelmaan mukaan ja suorittanut vaaditut tekniset ja myynnilliset koulutukset.

"Small Business Specialist -ohjelman hyötyjä on vaikea mitata yksittäisessä lauseessa. Mielestäni suurimmat hyödyt ovat ne, joista hyötyvät asiakkaamme. Tietojärjestelmät kehittyvät sellaisella vauhdilla, ettei pienillä ja keskisuurilla yrityksillä ole mahdollisuuksia seurata uusien versioiden ja ominaisuuksien tulvaa. Siksi onkin hyvä, että me asiakkaan ulkoistettuna IT-osastona olemme lähellä informaation lähdettä ja voimme suositella sopivia ratkaisuja", sanoo myyntipäällikkö Jukka Tavi Javerdel Oy:sta.

"Microsoftin koulutusten, seminaarien ja tiedottamisen avulla kykenemme pitämään oman osaamisemme huipputasolla. Small Business Specialist -ohjelma on vaikuttanut myös asiakaskantamme rakenteeseen. Uusista asiakkaistamme suuri osa on niitä, joille tietotekniikan luotettavuus, monipuolisuus ja helppokäyttöisyys ovat liiketoiminnan harjoittamisen kannalta avaintekijöitä. Näille asiakkaille on tärkeää myös se, että he saavat asiantuntevaa ja ajantasaista tukea IT-kehityshankkeidensa toteutuksiin", Tavi jatkaa.

Pienyrityksillä on edessään suuri haaste. Monilla pienyrityksillä on tulossa tai jo täydessä vauhdissa tietojärjestelmien uusiminen. Yrityksissä käytetään teknologiaa, joka on suorituskyvyltään ja tietoturvaltaan vanhentunutta.

"Suomessa on yli 20 000 viidestä viiteenkymmeneen henkeä työllistävää pienyritystä, joista 12 % käyttää tällä hetkellä uusinta Windows Server 2003- tai Small Business Server 2003 -teknologiaa. 31 %:lla yrityksistä ei ole palvelinta käytössään lainkaan. Pienyritykset eivät monesti myöskään osaa etsiä tietotekniikasta kilpailukykyä tai säästöjä omaan liiketoimintaansa ja toimintatapojensa tehostamiseen. Pienyritysten kannattaakin tämän vuoksi valita itselleen kumppani, joka sitoutuu tarjoamaan osaavia asiantuntijapalveluita tuotemyynnin ohella. Tästä syystä olemme aloittaneet uuden Specialist -osaajaohjelmaan, joka auttaa pienyrityksiä menestymään järkevien ICT-ratkaisujen avulla", kertoo myyntipäällikkö Jarkko Sipilä Microsoft Oy:stä.

Sivun alkuun ↑