Microsoft panostaa pienyrityksiin: ICT-Yrityspalvelut Oy on uusin pk-sektorin asiantuntija

Julkaistu 5.10.2006

Microsoft on aloittanut uuden ohjelman nimeltä Small and Medium Business Specialist. Koulutusohjelmaan on liittynyt mukaan ympäri Suomen jälleenmyyjiä, jotka ovat kiinnostuneita kasvattamaan myyntiään ja kehittymään oman alueensa parhaaksi osaajaksi pienyrityssegmentissä. Liittymällä mukaan ohjelmaan kumppanit saavat huomattavia etuja ja selkeää kasvua myyntiinsä. Koulutusohjelman kautta tavoitetaan pienet ja keskisuuret yritykset Suomessa.

Microsoftin kumppani ICT-Yrityspalvelut Oy on liittynyt ohjelmaan mukaan ja suorittanut vaaditut tekniset ja myynnilliset koulutukset. ICT-Yrityspalvelut Oy on jo myös "Microsoft Certified Professional"-tason kumppani. "Small and Medium Business Specialist -ohjelman kautta olemme laajentaneet osaamisamme myös pienempien yritysten suuntaan. Microsoft Small Business -palvelintuoteosaamisemme on entisestään syventynyt ja pystymme palvelemaan paikallisia asiakkaitamme entistä paremmin. Microsoftin pk-yrityksille suunnattujen tuotteiden avulla pystymme tuottamaan ratkaisuja joiden takaisinmaksuaika on erittäin lyhyt", kertoo toimitusjohtaja Pertti Suutarinen ICT-Yrityspalvelut Oy:stä.

Pienyrityksillä on edessään suuri haaste. Monilla pienyrityksillä on tulossa tai jo täydessä vauhdissa tietojärjestelmien uusiminen. Yrityksissä käytetään teknologiaa, joka on suorituskyvyltään ja tietoturvaltaan vanhentunutta.

"Suomessa on yli 20 000 viidestä viiteenkymmeneen henkeä työllistävää pienyritystä, joista 12% käyttää tällä hetkellä uusinta Windows Server 2003 tai Small Business Server 2003 -teknologiaa. 31%:lla yrityksistä ei ole palvelinta käytössään lainkaan. Pienyritykset eivät monesti myöskään osaa etsiä tietotekniikasta kilpailukykyä tai säästöjä omaan liiketoimintaansa ja toimintatapojensa tehostamiseen. Pienyritysten kannattaakin tämän vuoksi valita itselleen kumppani, joka sitoutuu tarjoamaan osaavia asiantuntijapalveluita tuotemyynnin ohella. Tästä syystä olemme aloittaneet uuden Specialist -osaajaohjelmaan, joka auttaa pienyrityksiä menestymään järkevien ICT-ratkaisujen avulla", kertoo myyntipäällikkö Jarkko Sipilä Microsoft Oy:stä.

Lue lisää: Oletko sinä jo Small and Medium Business -osaaja? >

Sivun alkuun ↑