Internet Explorer -selaimessa löytynyt haavoittuvuus korjattu

Julkaistu 22.1.2010

Microsoft on julkaissut 21.1. illalla Suomen aikaa tietoturvapäivityksen Internet Explorer -selaimesta löytyneeseen haavoittuvuuteen. Suosittelemme kaikkia Windows ja Internet Explorer käyttäjiä päivittämään tietoturvapäivitykset heti.

Päivitykset voi ladata manuaalisesti Microsoft Update -sivustosta tai Windows-käyttöjärjestelmän ohjauspaneelista (Windows Vista tai Windows 7). Kun tietokoneen tarvitsemat päivitykset on määritelty, etsi ja valitse asennettavat päivitykset valitsemalla Mukautettu asennus.

Jos olet valinnut tietokoneessasi päivitysten automaattisen toimittamisen tietokoneeseen, päivitys asentuu automaattisesti heti, kun tietokoneeseen on kytketty virta ja se on muodostanut Internet-yhteyden.

Suosittelemme käyttäjiä valitsemaan automaattisen päivitysten toimittamisen, jolloin uusimmat tietoturvapäivitykset ladataan ja asennetaan aina automaattisesti. Lisätietoja käyttöjärjestelmäkohtaisista automaattisista päivityksistä löytyy täältä. Tärkeät tietoturvapäivitykset ja kriittiset päivitykset on hyvä asentaa heti.

Microsoft suosittelee, että kaikki käyttäjät päivittävät Internet Explorer -selaimen versioon 8, joka tarjoaa parhaimman tietoturvan. Selaimen voi päivittää täällä.

Sivun alkuun ↑