InMics-Yhtiöt saavutti Microsoftin Gold Certified Partner -kumppanuustason

Julkaistu 12.12.2006

InMics-Yhtiöt on saavuttanut Microsoftin ylimmän Gold Certified Partner -kumppanuustason. Kultatasolle päässeet yritykset ovat panostaneet asiantuntijoidensa koulutukseen sekä Microsoft-sertifiointeihin ja osoittaneet asiakasratkaisuillaan Microsoftin teknologian osaamisen.

InMics-Yhtiöille myönnetty Information Worker Solutions -kompetenssi on tarkoitettu ratkaisukumppaneille, joilla on vahvaa kokemusta Microsoft Office System -ratkaisujen rakentamisesta. Ratkaisut parantavat yksittäisten työntekijöiden, työryhmien ja organisaatioiden tehokkuutta ja niitä ovat työryhmä- ja sanomaliikenneteknologiat, portaalit ja sisällönhallinta, projektien ja prosessien hallinta sekä liiketoiminnan tuottavuustyökalut.

- Microsoftin ylimmälle kumppanuustasolle nouseminen on palkinto asiantuntijoidemme pitkäjänteisestä työstä ja osoitus InMicsin laajasta osaamisesta eri osa-alueilla, toteaa kehitysjohtaja Antti Toivonen InMics-Yhtiöistä.


Microsoftin Partner Program -kumppaniohjelma jakautuu eri tasoille seuraavasti:

  • Gold Certified Partner -kumppanit ovat korkeimmalla tasolla Microsoftin kumppaniohjelmassa. Nämä kumppanit ovat panostaneet asiantuntijoiden koulutukseen sekä Microsoft-sertifiointeihin ja asiakasratkaisuillaan osoittaneet Microsoft teknologia -osaamisen. He ovat esimerkiksi hankkineet ohjelmistoratkaisulleen Microsoft-sertifikaatin, mikä takaa ohjelmiston saumattoman toiminnallisuuden Windows-ympäristössä tai heillä on näyttöä sellaisten teknologiaratkaisujen rakentamisesta, jotka perustuvat Microsoft Windows 2000 Server ja Windows Server 2003 -käyttöjärjestelmiin.

  • Certified Partner -kumppanit ovat asiantuntijoita käyttämään Microsoft -teknologiaa osana omia tuotteitaan. Kaikilla heillä on palveluksessaan Microsoft Certified Professional -sertifioinnin suorittaneita ammattilaisia. Heidän palveluvalikoimissaan on konsultointia, järjestelmäsuunnittelua, sovelluskehitystä, koulutusta, tukea, volyymikäyttöoikeussopimusten myyntiä ja käyttöönottopalveluita.

  • Registered member -kumppanit saavat Microsoftilta koulutusta, tukea ja informaatiota liiketoiminnan avuksi. Osa Registered member -kumppaneista on Small and Medium Business Specialist-osaajia. He ovat kiinnostuneita kasvattamaan myyntiään ja kehittymään oman alueensa parhaaksi ITC-osaajaksi pienyrityssegmentissä. Heillä on vahva kiinnostus ja osaaminen PK- segmentin tukemiseen sekä halu tarjota lisäpalveluita asiakkaille. Heillä on näyttöä erityisesti Microsoft Small Business Server ja Small Business Office tuoteratkaisuista.

InMics-Yhtiöt toimittaa pk- ja suuryrityksille IT-järjestelmäratkaisuja: IT-laitteet ja ohjelmistot, huoltopalvelut, koulutus, ohjelmistokehitys ja omat ohjelmistotuotteet. InMics on myös tuotteistanut UpCare® - ylläpitopalvelun, jolla taataan asiakkaan tietoteknisten laitteiden maksimikäytettävyys ja annetaan asiakkaalle mahdollisuus keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Palvelemme yli 30 asiantuntijan voimin ympäri Suomea. Lisätiedot: www.inmics.fi

Sivun alkuun ↑