Internet Explorer 7 -selaimesta suomenkielinen beetaversio

Julkaistu 8.5.2006

Microsoft on julkaissut ensimmäistä kertaa Internet Explorer -selaimestaan suomenkielisen beetaversion. Maailman suosituimman internet-selaimen uusin versio, Internet Explorer 7 Beta 2, on ladattavissa testikäyttöä varten ilmaiseksi internetistä.

Uusi Internet Explorer 7:n Beta 2 -julkaisu on käyttöliittymältään edeltäjänsää yksinkertaisempi. Lisäksi muun muassa selaimen tulostus- ja hakuominaisuuksia on parannettu. Uutta selaimessa on myös RSS-syötteiden tuki, joka mahdollistaa esimerkiksi uutispalveluiden ja blogien päivitysten seuraamisen suoraan selaimen kautta.

Selaimessa on myös uuden arkkitehtuurin mahdollistama dynaaminen tietoturva, jonka ominaisuudet auttavat suojautumaan entistä paremmin haittaohjelmia sekä henkilötietojen kalastelua eli phishingiä vastaan.

Internet Explorer 7 Beta 2 -selain on ladattavissa osoitteessahttp://www.microsoft.com/windows/ie/fi-fi/betadownload.mspx

Microsoft rohkaisee uusien teknologioiden kehittäjiä, tietohallinnon ammattilaisia sekä harrastuneita kotikäyttäjiä kokeilemaan uutta Internet Explorer 7 Beta 2 -versiota ja antamaan selaimesta palautetta Microsoftille. Palautetta voi antaa internetissä osoitteessa http://www.microsoft.com/windows/ie/support/default.mspx

Sivun alkuun ↑