Suojaa koneesi ja päivitä Internet Explorer 8 -selaimeen

Julkaistu 20.1.2010

Internet Explorer -selaimessa on havaittu haavoittuvuus, jota on hyödynnetty viimeaikaisten Googlea ja muiden yhtiöiden verkkoja vastaan tehdyissä rikollisissa hyökkäyksissä. Haavoittuvuus koskee kaikkia Internet Explorer -selaimen versioita, mutta sitä on hyödynnetty Microsoftin tämänhetkisen tiedon mukaan ainoastaan Internet Explorer 6 -selaimessa. Asiakkaat, jotka ovat päivittäneet Internet Explorer 8 -selaimeen eivät ole joutuneet tämän hetkisen tiedon mukaan hyökkäyksen kohteeksi.

Microsoft suositteleekin, että kaikki käyttäjät päivittävät Internet Explorerin versioon 8, joka tarjoaa parhaimman tietoturvan. Selaimen voi päivittää täällä.

Jos käytössäsi on Windows XP

Jos käytössäsi on Windows XP -käyttöjärjestelmä, Microsoft suosittelee päivittämään käyttöjärjestelmään Service Pack 3:n sekä ottamaan käyttöön Internet Explorer 8 -selaimen. Käyttöjärjestelmän päivityksen voi tehdä täällä. Huolehdi myös, että tietokoneesi päivitykset ovat aina ajantasalla. Lisää ohjeita tietokoneen suojaamisesta löytyy täältä.

Jos uskot, että olet joutunut hyökkäyksen uhriksi?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Microsoft tekee parhaillaan päivitystä selaimessa löytyneeseen haavoittuvuuteen. Päivitys julkaistaan heti, kun testaus on saatu päätökseen.

Sivun alkuun ↑