Linnanmäen pelielämykset uudelle aikakaudelle Kinectin myötä

Julkaistu 4.2.2011

Viime marraskuussa Xbox 360:lle julkaistu Kinect on vienyt pelaajat omissa olohuoneissaan laskemaan koskia, leikkimään tiikerinpennun kanssa, tanssimaan, urheilemaan ja ajamaan kilpaa - ilman peliohjainta. Tänä kesänä Xbox tuo Kinect-elämykset yli miljoonan suomalaisen ulottuville Suomen suosituimpaan matkailukohteeseen Linnanmäelle.

Kinect tunnistaa ihmisen koko vartalon liikkeet, kasvot ja jopa puheen. Kahden kuukauden aikana Kinectiä myytiin maailmanlaajuisesti 8 miljoonaa kappaletta, joka tekee siitä kaikkien aikojen nopeimmin myydyn viihdelaitteen. Lisäksi Kinect on voittanut useita palkintoja ympäri maailman. Suomessa se valittiin Vuoden Liikuntatuotteeksi 2010, mikä on ainutlaatuinen tunnustus Kinect-pelien liikunnallisesta puolesta.

Linnanmäen kesäkausi ja Kinect-pelialue aukeavat 29. huhtikuuta ja on maksutta huvipuistovieraiden käytössä lähes lokakuuhun asti. Pelialueella pelattavat Kinect-pelit sopivat koko perheelle iästä ja sukupuolesta riippumatta. Kinect-alueella järjestetään säännöllisesti myös erilaisia pelitapahtumia ja kilpailuja. Tapahtumakalenteri ja tarkemmat tiedot julkistetaan myöhemmin.

"Kinect on tehnyt lyhyessä ajassa lähtemättömän vaikutuksen ihmisiin Suomessa ja ympäri maailman, mutta tämä on vasta alkua", lupaa Microsoft Oy:n Xboxista vastaava tuotepäällikkö Henrik Jürgens. "Linnanmäki-yhteistyön myötä jokainen suomalainen voi kokea ohjaimettoman peli- ja viihde-elämyksen ainutlaatuisessa ja historiallisessa huvipuistoympäristössä".

Linnanmäki on lastensuojelutyössä mukana

Linnanmäki on Suomen suosituin huvipuisto, jossa on koko Pohjolan laajin laitevalikoima. Huvipuisto avattiin 1950 ja vuosien saatossa huvipuistovieraita on käynyt yli 54 miljoonaa, joista jokaiselle on syntynyt omia lähtemättömiä muistoja ja mielikuvia huvipuistovierailusta.

Linnanmäkeä ylläpitävä Lasten Päivän Säätiö on toiminut 60 vuotta merkittävänä vaikuttajana suomalaisessa lastensuojelutyössä. Säätiön toiminta lastensuojelutyön taloudellisena tukijana on suuri. Tämän vuoden tavoitteena on kerätä 3,3 miljoonaa euroa tähän merkittävään yhteiskunnalliseen tehtävään. Toimintavuosien aikana lastensuojelutyöhön on kerätty jo yli 73 miljoonaa euroa.

Vuoden paras kesätyöpaikka Kinect-pelialueen pyörittäjänä?

Linnanmäen Kinect-alueelle haetaan nyt useita reippaita, esiintymiskykyisiä ja palveluhenkisiä työntekijöitä vastaamaan pelialueen vieraista. Hakea voi 13.2.2011 asti osoitteessa www.linnanmaki.fi/tyopaikat*.

*) Kinect-alueelle haettaessa tehtäväksi tulee valita 'myyjä' ja mainita kiinnostus Kinectiä kohtaan.

Lisätietoja Kinectistä, Xboxista ja peleistä: www.xbox.com/fi-FI/kinect

Kinect Facebookissa: www.facebook.com/kinectsuomi

Lisätietoja Linnanmäestä: www.linnanmaki.fi

Lisätietoja

Jarno Kallunki-Mättö, Marcom Specialist, Retail & Sales Marketing, Microsoft Oy, p. 050 919 5381

Sivun alkuun ↑