Koko Halo-perhe ylittää 11 miljoonan myydyn kappaleen rajapyykin

Julkaistu 3.12.2004

Microsoftin Xboxille julkaistu Halo 2 -peli on myynyt maailmanlaajuisesti yli viisi miljoonaa yksikköä marraskuun alun ensiesittelynsä jälkeen. Koko Halo-peliperhe, mukaan lukien Halo: Combat Evolved, Halo 2 ja Halo for Windows on myynyt maailmalla yhteensä jo 11 miljoonaa kappaletta.


Halo 2:n julkistustilaisuudessa 10.11. myytiin Suomen ensimmäiset Halo 2-pelit
Kuva: Marcus Brunberg

Myös Halo 2:n uunituore Xbox Live -ominaisuus on otettu innolla vastaan. Maailmanlaajuinen Xbox Live -peliyhteisö on tehtaillut uuden Xbox Live -pelaamisen ennätyslukeman, kun Halo 2 -peliä online-muodossa on jo nyt pelattu 28 miljoonaa tuntia. Keskimäärin tämä on 91 minuuttia per pelikerta, eli koko illan elokuvan verran. Yli miljoonasta Xbox Live -yhteisön jäsenestä Halo 2 -pelaajia Xbox Live -muodossa on jo yli 900 000.

Halo 2 -ilmiön lisäksi Lionhead Studios:in ja Microsoft Games Studios:in yhteistuote, Xboxin roolipeliseikkailu "Fable", on myynyt jo yli miljoona kappaletta vain kahdessa kuukaudessa.

- Tämän vuoden Xboxin joulutarjonta tuo kattavan viihdepaletin koko perheelle. 149,99 euron hintaan Xbox on mahtava lahjaidea, kertoo Xboxin EMEA-alueen johtaja Chris Lewis.

Sivun alkuun ↑