Microsoftin Live Search -hauilla varoja maailman pakolaisnuorille

Julkaistu 18.1.2007

Microsoft käynnistää maailmanlaajuisen kampanjan varojen keräämiseksi Yhdistyneiden Kansakuntien pakolaisjärjestön UNHCR:n Ninemillion.org-kampanjalle. Yhtiö lahjoittaa Ninemillion.org:lle rahaa jokaisesta Live Search -hakukoneella tehdystä Internet-hausta maaliskuun loppuun asti. Hakuja voi tehdä osoitteessa http://click4thecause.live.com.

Ninemillion.org-kampanjan taustalla ovat UNHCR, Microsoft ja Nike sekä joukko muita yrityksiä, joiden tavoitteena on auttaa maailman arviolta yhdeksää miljoonaa pakolaislasta ja -nuorta. Live Search -lahjoituskampanjasta kerrotaan ja sitä mainostetaan näkyvästi Internetissä.

Maailman pakolaisten päivänä 20. kesäkuuta 2006 käynnistynyt Ninemillion.org on esimerkki siitä, miten julkisyhteisöt ja yritykset voivat tuoda pakolaisille uutta toivoa. Kaksi kolmasosaa kampanjan avulla kerätyistä varoista lahjoitetaan UNHCR:lle käytettäväksi koulutuksen järjestämiseen pakolaisyhteisöissä.

Ninemillion.org on uudenlainen maailmanlaajuinen kampanja, jonka avulla YK:n pakolaisjärjestö UNHCR, Microsoft/MSN ja Nike keräävät varoja maailman pakolaisnuorten koulutus- ja virkistysmahdollisuuksien hyväksi. Kampanjan kohteena ovat maailman yhdeksän miljoonaa pakolaisnuorta, joista monilla ei ole mahdollisuuksia oppia, leikkiä tai pelata. Yhdeksän miljoonaa kasvoa. Yhdeksän miljoonaa nimeä. Yhdeksän miljoonaa tarinaa. Autetaan heitä oppimaan, leikkimään ja pelaamaan.

MSN ja Windows
MSN:llä on maailmanlaajuisesti yli 465 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa. Palvelusta on tarjolla paikalliset versiot 42 markkina-alueella ja 21 kielellä. MSN on maailman johtava verkkopalvelujen tarjoaja, joka tuo kuluttajien ulottuville mukaansatempaavia sisältökokemuksia ja yrityksille verkkomainontamahdollisuuksia. Windows Live on uusi henkilökohtaisista Internet-palveluista ja -ohjelmista koostuva verkkopalvelu, joka kokoaa yhteen paikkaan käyttäjälle tärkeät ihmissuhteet, tiedot ja kiinnostuksen kohteet. Palveluun kuuluu tietokoneen, oheislaitteet ja verkkoyhteydet kattava, entistä parempi tietoturva. MSN ja Windows Live ovat toisiaan täydentäviä palveluja. Windows Live löytyy osoitteesta www.live.fi ja MSN osoitteesta www.msn.fi. Eri maiden sivustot löytyvät osoitteesta www.msn.com/worldwide.ashx.

Windows Live

Sivun alkuun ↑