Microsoft julkistaa uuden Office-ohjelmiston teknisen Beta-version

Julkaistu 17.11.2005

Microsoft on julkistanut uuden Office-ohjelmiston teknisen beta-version. Koodinimellä Office "12" kulkeva uusi Office-järjestelmä lisää tietotyöläisen tuottavuutta mm. parannetun käyttöliittymän, tehokkaamman grafiikkamoottorin sekä kehittyneiden tehtävä- ja tiedonhallintatyökalujen avulla. Uuden Office-ohjelmiston tekninen beta jaetaan rajoitetusti valituille asiakkaille ja kumppaneille ja se on tärkeä askel kohti vuoden 2006 loppupuoliskolla tapahtuvaa tuotelanseerausta.

Ensi vuonna lanseerattava Office-versio on Microsoftin toimisto,- ja tuottavuus-ohjelmiston merkittävin uudistus yli kymmeneen vuoteen. Uusi Office tulee laajentamaan kaksi vuotta sitten julkistetun Office 2003:n käyttöominaisuuksia, sisältäen ohjelmistoista, palvelimista ja palveluista luodun integroidun kokonaisuuden. Versio tarjoaa tuen avoimille XML -tiedostomuodoille ja PDF -tulostusformaateille. Tämän lisäksi Office 12 sisältää uusia toiminnallisuuksia mm. Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint, Outlook, InfoPath ja OneNote -ohjelmistoihin.

"Uuden Officen ensimmäinen beta-versio, nk. tekninen beta, jaetaan rajoitetusti valituille asiakkaille ja kumppaneille. Vasta beta 2 -versio on suunnattu laajalle käyttäjäkunnalle. Teknisen betan tarkoituksena on kerätä arvokasta palautetta tuotteen lopullista viimeistelyä varten", kertoo Microsoftin tuote- ja ratkaisupäällikkö Caj Eklund.

Lisätietoja:

Microsoft Releases Technical Beta of Office "12" (englanninkielinen lehdistötiedote aiheesta)
Microsoft lisää Business Intelligence -ominaisuuksia Office-ohjelmistoihin 
Kysymyksiä ja vastauksia: Microsoft esittelee keskeisimpien Office "12" -sovellusten uuden käyttöliittymän
Seuraavan Officen oletustiedostomuodot ovat avointa XML:ää

Sivun alkuun ↑