Microsoft julkisti SQL Server 2005:n, Visual Studio 2005:n ja BizTalk Server 2006:n Suomessa

Julkaistu 24.11.2005

Microsoftin Visual Studio 2005, SQL Server 2005 ja BizTalk Server 2006 julkistettiin Suomessa 24.11. Ohjelmistokehitykseen ja tietokantojen käsittelyyn tarkoitetut tuoteperheet ovat laajentuneet useilla uusilla versioilla, jotka soveltuvat niin opiskelutarkoituksiin kuin suurten yrityssovellusten kehittämiseen.

Microsoft on luonut perustaa Microsoft SQL Server 2005:n, Visual Studio 2005:n ja BizTalk Server 2006:n kehittyneille uusille ominaisuuksille useiden vuosien ajan tekemällä merkittäviä investointeja Windows ServerTM 2003- ja Microsoft .NET -järjestelmiin. Näin kehittäjät ja IT-asiantuntijat ovat saaneet käyttöönsä luotettavan ympäristön, jossa on web-services-tuki   ja  palvelukeskeiset  ominaisuudet. Palvelimen ja työkalujen perusteellinen integrointi uusimpiin versioihin tuo runsaasti mahdollisuuksia ja uusia toimintoja:

* Microsoft Visual Studio 2005 ja .NET Framework 2.0, joiden avulla kehittäjät ja kehitysorganisaatiot voivat luoda tehokkaita, tietoturvallisia ja luotettavia ratkaisuja. Visual Studio 2005 sisältämään laajennettuun työkaluvalikoimaan kuuluu monipuolinen  ohjelmistojen elinkaarenhallintaympäristö, Visual Studio Team System. Sen ansiosta ohjelmistokehitystyöryhmät voivat tehdä yhteistyötä, jota tarvitaan uudenaikaisten palvelupainotteisten ratkaisujen toimittamisessa.

* Microsoft SQL Server 2005, joka on tietojen käsittelyyn ja analysointiin tarkoitettu integroitu tietokantaratkaisu. Sisäisten raportointi- ja tietoanalyysityökalujen avulla yritykset pystyvät entistä paremmin hallitsemaan liiketoimintaan liittyviä tietojaan. 

* BizTalk Server 2006
tuo yritysten käyttöön uusia toimintoja, joilla tärkeiden liiketoimintaprosessien seurantaa, hallintaa ja käyttöä voidaan tehostaa.  

Tuoteperheen uusiin tulokkaisiin kuuluvat Visual Studio 2005 Express ja SQL Server 2005 Express Edition. Nämä versiot on suunnattu esimerkiksi opiskelijoille ja harrastajille, jotka haluavat oppia nopeasti luomaan Windows-sovelluksia, Web-sovelluksia ja tietokantoja.

Lisätietoja:
Visual Studio -kehitystuotteet
SQL Server 2005 (englanninkielinen)
BizTalk Server (englanninkielinen)

Sivun alkuun ↑