Microsoft kertoi seuraavan sukupolven alustasuunnitelmista

Julkaistu 24.5.2006

Microsoftin hallituksen puheenjohtaja ja pääohjelmistosuunnittelija Bill Gates julkisti, että yhtiön lippulaivatuotteista, Windows VistaTM-käyttöjärjestelmästä, 2007 Microsoft Office system -tuottavuusohjelmistosta ja Windows ServerTM koodinimi "Longhorn"-palvelinohjelmistosta, on saatavilla beeta 2 -versiot. Tämä on ensimmäinen kerta kun Microsoftin lippulaivatuotteista julkaistaan testiversiot samanaikaisesti.

"Kolmen beetan julkistus on merkittävä virstanpylväs Microsoftille ja valtava askel kohti seuraavan sukupolven tietojenkäsittelyalustoja", Gates sanoo. "Yhdessä näiden innovatiivisten alustateknologioiden ja kumppaneidemme kehittämien laitteistojen ja ohjelmistojen kanssa voimme tehdä tietokoneista ja muista laitteista entistä tehokkaampia, käytännöllisempiä ja älykkäämpiä."

Windows Vista, 2007 Microsoft Office System ja Windows Server koodinimi "Longhorn" on suunniteltu yksinkertaistamaan ihmisten keskinäistä työskentelyä, mahdollistamaan paremman sisällön hallinnan, sekä parantamaan tietoturvallisuutta ja alentamaan it-kustannuksia.

Windows Vista Beta 2 ja Windows Server "Longhorn" Beta 2 ovat tällä hetkellä saatavilla niille uusien teknologioiden kehittäjille ja it-ammattilaisille, jotka kuuluvat MSDN®- tai TechNet-tilaajiin tai Technology Adoption Program (TAP) - tai TechBeta-ohjemiin. Kesäkuussa Windows Vista Beta 2 tulee kaikkien halukkaiden it-ammattilaisten testattavaksi.

2007 Microsoft Office system Beta 2 on ladattavissa esikatselusivustolta osoitteesta:
http://www.microsoft.com/office/preview/beta/overview.mspx

Sivun alkuun ↑