Microsoft korjasi Internet Explorerin IFrame-haavoittuvuuden

Julkaistu 2.12.2004

Microsoft on julkistanut korjauksen Internet Explorerin IFrame-haavoittuvuudelle. Korjaus on saatavilla Windows Update -sivuston tai Windows-käyttöjärjestelmän automaattisen päivitystoiminnon avulla.

Haavoittuvuus koskee ainoastaan Internet Explorer -selaimen versiota 6. Internet Explorerin IFrame-haavoittuvuus ei koske

Jos koneessa käytetään jotain muuta käyttöjärjestelmää kuin Windows XP:tä, ja käytössä on Internet Explorerin versio 6, Microsoft suosittelee, että Internet Exploreriin asennetaan mahdollisimman pian eilen julkistettu selainkorjaus.

"Tavalliselle käyttäjälle helpoin tapa asentaa tämä korjaus, ja muutenkin varmistaa, että käyttöjärjestelmään on asennettu kaikki viimeisimmät tietoturvakorjaukset, on käyttää Windowsin automaattista päivitystoimintoa", kertoo Microsoftin tietoturvajohtaja Kimmo Bergius. "Lisäksi täytyy muistaa myös käyttää palomuuria ja varmistaa, että koneeseen on asennettu virustorjuntaohjelmisto ja että se on ajan tasalla."

Ohjeita Windows Update -sivuston tai Windows-käyttöjärjestelmän automaattisesta päivitystoiminnosta sekä muista kotikäyttäjälle tärkeistä tietoturva-asioista löytyy osoitteesta www.tietoturvaopas.fi.

Sivun alkuun ↑