Microsoft liittyi suomalaiseen tietotekniikan keskusliittoon

Julkaistu 20.1.2004

Microsoft Oy on liittynyt jäseneksi Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto FiCom ry:hyn. FiComiin kuuluu 25 Suomessa tietoliikenne- ja tietotekniikka-alalla toimivaa yritystä ja yhteisöä. FiCom seuraa ja analysoi alan lainsäädäntöä, koordinoi verkkoteknologian kehitystä edistäviä toimenpiteitä, vaikuttaa alan säännöstöön ja liiketoimintamahdollisuuksiin.

Microsoft liittyy FiComin jäsenistöön vuoden 2004 alusta. "Haluamme osaltamme edesauttaa yritysten ja julkishallinnon yhteistyötä. Lisäksi näemme alan yrityksillä paljon yhteistä edunvalvonnassa. Olemme jo tehneet FiComin kanssa hyvää yhteistyötä tietoturvan parantamiseksi ja roskapostin vähentämiseksi. FiCom on osoittautunut tehokkaaksi ja ammattitaitoiseksi toimijaksi", sanoo toimitusjohtaja Martti Mehtälä   Suomen Microsoftilta.

"Microsoft tuo keskeisenä tietotekniikkapalveluiden tuottajana merkittävän panoksen ICT-alan yhteistyölle", FiComin toimitusjohtaja Reijo Svento toteaa. Tietoliikenne ja tietotekniikka ovat jatkuvasti lähentyneet toisiaan ja tämä kehitys on viime aikoina vain kiihtynyt. Microsoft ja muut FiComin jäsenyritykset pystyvät entistäkin tehokkaammin hyödyntämään joukkovoimaansa elinkeinopoliittisessa edunvalvonnassa.

Vuonna 2003 FiComin jäsenorganisaatioiden yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 6,5 miljardia euroa ja ne työllistivät noin 45 000 henkilöä.

Sivun alkuun ↑