Microsoft Navision 4.0 tarjoaa kasvumahdollisuuksia pienyrityksille

Julkaistu 13.4.2005

Microsoft on julkistanut uuden version PK-yrityksille suunnatusta talouden- ja toiminnanohjauksen järjestelmästään. Uusi Navision 4.0 sisältää useita asiakkaiden toivomia ominaisuuksia, kuten sähköpostihälytykset kriittisistä tapahtumista ja laajemmat mahdollisuudet tietojen graafiseen tarkasteluun. Microsoft Navision -ratkaisua käyttää tällä hetkellä jo yli 45 000 yritystä ympäri maailman.

Microsoft Navision 4.0 on kehitetty erityisesti pk-yritysten tarpeisiin. Se tarjoaa monipuoliset ja joustavat työkalut yrityksen toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Navisionin avulla yritysten liiketoiminta- ja taloustiedot syötetään vain kerran ja ne pysyvät aina ajan tasalla. Asiakas voi valita tarvitsemansa toiminnot  integroiduista sovellusalueista: taloushallinto, tuotanto, logistiikka, CRM, huoltohallinto ja sähköinen kauppa.

"Microsoft Navision 4.0 -ratkaisun myötä tarjoamme eurooppalaista innovaatiota ympäri maailman", johtaja Mogens Elsberg Microsoft Business Solutionsilta kertoo.

"Microsoft Navision 4.0 on erinomainen esimerkki Microsoftin tekemästä strategisesta investoinnista eurooppalaiseen tuotekehitykseen.

Yksi Microsoft Navisionin pääeduista on sen avoimuus. Microsoftin kumppanit voivat kehittää Navisionin pohjalta asiakaskohtaisia ratkaisuja tai lisätä ohjelmistoon uusia toiminnallisuuksia. Microsoft Navision 4.0 on varustettu valmiiksi kehittyneillä kehitys- ja päivitystyökaluilla - niihin ei tarvitse investoida erikseen. Uusi XML portti -ominaisuus siirtää Microsoft Navision 4.0 integroitavuuden aivan uudelle tasolle. 

"Microsoft Navision 4.0 auttaa meitä palvelemaan asiakkaita entistä paremmin", johtaja Harri Kujansuu TietoEnator, Microsoft Certified Partner kertoo.

"Navision on tehokas, joustava ja skaalautuvaratkaisu.Outlook 2003 -tyylinen käyttöliittymä auttaa sen omaksumisessa.Odotamme innolla uuden version tarjoamia bisnesmahdollisuuksia - niitä syntyy taatusti", Kujansuu jatkaa.

Microsoft Navision 4.0 on saatavilla paikallisten Microsoft Certified Business Solutions Partnereiden kautta ympäri Suomen.

Sivun alkuun ↑