Microsoft Oy sijoittui toiseksi Suomen parhaat työpaikat -kilpailussa

Julkaistu 6.2.2004

Microsoft osallistui ensimmäistä kertaa Suomen parhaat työpaikat -kilpailuun ja sijoittui toiseksi yleisessä sarjassa. Toista kertaa Suomessa järjestettävä kilpailu kuuluu EU:n kaikissa jäsenmaissa toteutettavaan EU:n parhaat työpaikat -kilpailuun. Sen päätarkoituksena on kohottaa henkilöstöasioiden hoidon tasoa Euroopassa.

Tutkimuksen mukaan Microsoftia arvostetaan rennosta työilmapiiristä, joka samalla kannustaa hyviin suorituksiin. Microsoftin yrityskulttuurille ominaista on, että yrityksen johto on erittäin lähellä työntekijöitä ja palkitsee asianmukaisesti hyvistä suorituksista. Virheitä saa tehdä, niistä puhutaan ja samalla opitaan jatkoa varten.

Yleisessä sarjassa kilpaillut Microsoft oli ainoa IT-alan yritys kymmenen parhaan joukossa. Sarjan parhaaksi yritykseksi sijoittui lääkealan yritys Pfizer. Microsoft oli myös koko kilpailun toiseksi paras yritys.

"Microsoft on tunnettu isona ohjelmistoyrityksenä, mutta harva tietää, millaista on olla töissä Microsoftilla. Osallistuimme kilpailuun, koska halusimme ulkopuolisen arvion yrityksestämme", kertoo Microsoftin henkilöstöpäällikkö

Vuosittain järjestettävän kilpailun osallistujien arviointi perustuu Great Place to Work Institute, Inc.:n tutkimukseen hyvän työpaikan ominaisuuksista. Suomessa arvioinnin suorittaa Helsingin kauppakorkeakoulun omistama LTT-Tutkimus Oy.

Tänä vuonna kilpailuun osallistui 54 organisaatiota Suomesta. Tulosten mittaukseen ja painotukseen vaikutti 70 %:n osuudella työntekijöiden antama palaute ja 30 %:n osuudella yrityksen taustatiedot, kuten prosessit, työkalut ja henkilöstöpolitiikka.

Lisätietoja:
Microsoft Oy, henkilöstöpäällikkö Jaana Väänänen, p. 09-525501

Sivun alkuun ↑