Microsoft Oy ostaa liiketoiminnanohjausjärjestelmiä toimittavan yhtiön

Julkaistu 16.6.2004

Microsoft Oy on 16. kesäkuuta ostanut liiketoiminnanohjausjärjestelmiä toimittavan Navision Finlandin. Navision Finland toimi aiemmin Microsoft Business Solutions - Navision® ja Microsoft Business Solutions - Axapta® -ratkaisujen maahantuojana.

Navisionin edustamat tuotteet siirtyivät Microsoftille 2 vuotta sitten, mutta Navision Finland jatkoi toimintaansa itsenäisenä maahantuojana. Tänään toteutetulla yrityskaupalla Navision Finlandin ja Microsoftin yhdistymisprosessi on viety päätökseen. Suomen Microsoft tarjoaa nyt kokonaisvaltaisen ratkaisun pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Kauppa vahvistaa asiakkaiden luottamusta Navision ja Axapta -ratkaisuihin investointina, jonka jatkuvuus on taattu.

"Yrityskaupan myötä organisaatioomme siirtyy paitsi markkinoiden parasta teknologiaa, myös korkeatasoista osaamista liiketoiminnanohjausratkaisumyynnistä, sanoo Microsoft Oy:n toimitusjohtaja Martti Mehtälä.

"Kumppanit ovat olleet ja tulevat jatkossakin olemaan avainasemassa Navision ja Axapta-ratkaisujen myynnissä", kertoo Navision Finlandin toimitusjohtaja Jyri Köykkä.

Navision Finlandilla on seitsemän työntekijää Espoon Stella Business Parkissa.

Sivun alkuun ↑