MSN Music saapuu Suomeen

Julkaistu 4.11.2004

MSN ja Modern Times Groupiin kuuluva CDON.com julkaisevat digitaalisen MSN Music -palvelunsa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. MSN Music -palvelu avatuu Pohjoismaiden lisäksi myös muualla Euroopassa. Uusien aluevaltausten myötä MSN Musicista tulee maailman laajin musiikkipalvelu verkossa. Palvelu on avoin ja toimii markkinoiden useimmissa MP3 -laitteissa.

MSN Music on nyt saatavilla osoitteessa http://www.msn.fi/music sekä WMP (Windows Media Player) 10  suomenkielisessä versiossa. MSN Music on helppokäyttöinen ja kattavat hakutoiminnot sisältävä musiikkisivusto, jonka avulla käyttäjä voi soittaa kappaleet verkossa tai ladata ja tallentaa ne omalle koneelleen. MSN Music tukee yli 70 markkinoilla olevaa MP3 -laitetta, joten kappaleet voi helposti synkronoida kannettaviinkin laitteisiin ja ottaa mukaansa tien päälle.

"CDON.com on erittäin hyvä kumppani MSN:lle Suomessa ja Pohjoismaissa. Meillä on nyt mahdollisuus tarjota käyttäjillemme ja musiikkifaneille laaja valikoima kansainvälisten ja paikallisten artistien tuotantoa", sanoo MSN Suomen liiketoiminnan kehityspäällikkö Mikko Ketola.

CDON.com on Pohjoismaiden suurin internetin kautta viihdetuotteita ja -palveluja tarjoava yhtiö. Sen valikoimaan kuuluu mm. CD- ja DVD-tuotteita, pelejä ja kirjoja. Pohjoismainen MSN Music -palvelu tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisten ja paikallisten artistien singlejä ja albumeja. Singlet on hinnoiteltu 0,99 - 1,29 euroon kappale ja albumien hinta on 9,9 - 12,9 euroa.

"CDON.com oli ensimmäinen yhtiö, joka tarjosi internetin kautta ladattavia musiikkikappaleita Ruotsissa. Nyt olemme myös ensimmäisenä tarjoamassa tämänkaltaista palvelua kaikissa Pohjoismaissa. MSN on meille ihanteellinen kumppani, sillä sen laaja käyttäjäkunta Pohjoismaissa tuo musiikkipalvelumme yhä useampien kuuntelijoiden korvien ulottuville", kertoi CDON.comin toimitusjohtaja Mikael Olander.

MSN on Suomen suosituin portaalipalvelu, jonka yhteyteen on koottu runsaasti erilaisia viestintä- ja hakupalveluita, kuten MSN Messenger, MSN Search ja MSN Hotmail. MSN tavoittaa Suomessa yli miljoona käyttäjää viikottain. MSN Hotmail -sähköpostipalvelun käyttäjiä on Suomessa yli 560 000. MSN toimii 39 maassa 20 eri kielellä. Nimi MSN tulee sanoista Microsoft Network. www.msn.fi

Sivun alkuun ↑