Rantapallo ja MSN yhteistyöhön

Julkaistu 21.1.2010

Suomen suosituin matkailusivusto Rantapallo.fi ja MSN ovat solmineet matkailu-uutisia ja artikkeleita koskevan yhteistyösopimuksen.

Rantapallon matkailu-uutiset ovat jatkossa luettavissa myös MSN-portaalissa. Lisäksi MSN:n matkailuosiossa julkaistaan viikoittainen Rantapallon matkailuartikkeli.

"MSN ja Rantapallo ovat molemmat omien alojensa kärkisivustoja ja yhteistyön aloittaminen tuntui siten luonnolliselta. Näin voimme hyödyntää molempien resursseja tehokkaasti ja tarjota siten matkailusta kiinnostuneille lukijoille entistäkin parempaa sisältöä", kertoo Rantapallon päätoimittaja Jani Uljas.

"Rantapallo on kasvanut parissa vuodessa Suomen suosituimmaksi matkailusivustoksi. Yhteistyö MSN:n kanssa lisää ihmisten tietoisuutta Rantapallosta entisestään ja auttaa meitä saavuttamaan vieläkin laajemman kohderyhmän", kertoo Uljas. Rantapallon vahvuutena ovat laadukkaat matkailujutut sekä kattavat äkkilähtö- ja lentohaut.

MSN kuuluu Suomen suurimpiin internetportaaleihin. Rantapallon tuottaman sisällön lisäksi uudessa Matkailukanavassa hyödynnetään MSN Video -palvelua ja maailmanlaajuista sääkarttaa. Myös Microsoft Advertisingin tarjoamat uudet mainosformaatit ovat käytettävissä kanavalla.

"Haluamme palvella suomalaista kuluttajaa mahdollisimman monipuolisesti. Verkko on merkittävä media matkailuun liittyvissä päätöksissä. Toivomme, että MSN Matkailusta tulee paikka, jossa kuluttaja voi myös haaveilla tulevasta lomasta. Tietysti tarjoamme suunnittelun tueksi tietoa ja faktoja erilaisista matkakohteista. Tavoitteenamme on, että MSN-käyttäjät ovat entistä tyytyväisempiä ja saamme sitä kautta positiivista palautetta", kertoo vastaava tuottaja Marjaana Kuusinen MSN.fi:stä.

Lisätietoja

MSN.fi, Marjaana Kuusinen, p. +358 50 382 0531

Rantapallo.fi, Jani Uljas, p. +358 50 305 0401

Rantapallo.fi
Rantapallo on Suomen suurin matkailusivusto, joka tarjoaa laadukasta sisältöä suomalaisen matkailijan tarpeisiin: matkajuttuja, kohdevinkkejä, alan uutisia, äkkilähtö-, lento-, hotelli- ja autohaun sekä keskustelualueen ja mahdollisuuden oman blogin pitämiseen. Eri kävijöitä on kuukausittain noin 160 000. Vuonna 2007 perustetun sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Rantapallo Oy.

www.msn.fi
MSN kuuluu Suomen suurimpiin internet-portaaleihin. MSN tarjoaa viihde-, uutis- ja videosisältöjen lisäksi erilaisia kuluttajapalveluja sivuillaan. Tällä hetkellä sivustolla on 1,1 miljoonaan eri kävijää viikossa. MSN on myös suosittu oikotie Hotmail-sähköpostin ja Messengerin käyttäjille. Viikoittain nämä palvelut tavoittavat yhteensä 2,7 miljoonaa suomalaista verkkokäyttäjää.

Sivun alkuun ↑