Microsoft tarjoaa uuden palvelun mainostajille

Julkaistu 29.11.2006

Microsoft on perustanut online-mainostajille Microsoft Digital Advertising Solutions -palvelun, jonka kautta mainostajat voivat tavoittaa yli 465 miljoonaa kuluttajaa. Kaikki mainostajille tarkoitetut Microsoftin maailmanlaajuiset palvelut ja tuotteet löytyvät nyt yhdestä paikasta. Suomessa mainostajat tavoittavat verkkoyleisönsä MSN Networkin ja Windows Liven kautta. Suomessa MSN.fi-portaali on kävijämääriltään johtava verkkopalvelu, sillä se tavoittaa yli 2 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa.

"Tänä päivänä kuluttajat käyttävät yhä enemmän aikaa verkossa erilaisten sovellusten parissa. Siksi mainostajat kokevat, etteivät he enää tavoita koko kohdeyleisöään vain yhdessä mediassa mainostamalla. Microsoftin asema on ainutlaatuinen johtuen sen maailmanlaajuisesta yleisöstä ja aktiivisesta yhteydenpidosta kuluttajiin. Olemme yhteydessä verkkoyhteisöihin, luomme mahdollisuuksia keskustelulle ja mielipiteiden vaihdolle. Me tarjoamme välineet, joiden avulla kuluttajat voivat muodostaa ja vaihtaa mielipiteitään verkossa. Mediakentän pirstaloituminen on todellisuutta, johon me vastaamme", sanoo Microsoftin Digital Advertising Solutions -palveluista Suomessa vastaava Mikko Ketola.

Chris Dobson Microsoftin uuden yksikön varapääjohtajaksi

Microsoft on nimittänyt Chris Dobsonin Online Services Groupin varapääjohtajaksi. Tehtävässään Dobson vastaa uuden Digital Advertising Solutions -verkoston kautta tapahtuvasta Microsoftin maailmanlaajuisesta mainosmyynnistä. Tähän yli 465 miljoonaa kuluttajaa kuukausittain tavoittavaan verkostoon kuuluvat MSN, Live.com, Office Online, Office Live, Microsoft.com, Xbox, Microsoft TV, Massive sekä Microsoftin mobiili sisältö.

Nyt ensimmäistä kertaa Yhdysvaltojen ulkopuolelle perustetussa tehtävässä korostuu Microsoft Digital Advertising Solutions -verkoston tavoittamien markkinoiden globaali luonne. Uudessa tehtävässään Dobson keskittyy tarjoamaan mainostajille ympäri maailman alan johtavia mainosratkaisuja.

Ennen uuteen tehtäväänsä siirtymistä Dobson toimi Microsoftin palveluksessa kansainvälisestä mainosmyynnistä vastaavan yksikön pääjohtajana.

Microsoft Digital Advertising Solutions
Microsoft Digital Advertising Solutions on vahva yhdistelmä maailmanlaajuisia mainontaan tarkoitettuja tuotteita ja -palveluita, jotka on luotu yhdistämään mainostajat heidän kohdeyleisöihinsä erilaisisissa digitaalisissa kohtauspisteissä. Näiden tehokkaiden tuotteiden ja alustojen avulla mainostajat voivat aktiivisesti luoda yhteyden kuluttajiinsa. Microsoft Digital Advertising Solutions tavoittaa maailmanlaajuisesti kuukausittain yli 465 miljoonaa MSN Networkin käyttäjää. Tämän lisäksi Windows Live, Xbox, Microsoft Office ja Live Search tavoittavat miljoonia käyttäjiä. Mainostajat voivat olla luottavaisia, sillä he tulevat saavuttamaan huomattavia tuloksia uudenlaisen tutkimuksen, innovatiivisen mainonnan, strategisen suunnittelun ja osaavan toteutuksen kautta. Lisätietoja Microsoft Digital Advertising Solutions -palvelusta osoitteesta europe.advertising.msn.com

MSN ja Windows Live
MSN tavoittaa maailmanlaajuisesti yli 465 miljoonaa ja Suomessa yli 2 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa. Palvelut ovat käytössä 42 markkina-alueella ja käyttäjiä palvelullaan 21 eri kieliversiolla. MSN.fi:n etusivulla vierailee joka viikko yli 880 000 kuluttajaa - enemmän kuin missään muussa yksittäisessä suomalaisessa verkkopalvelussa. MSN.fi-portaalin peitto kuukausitasolla on ylivoimainen. Palvelu tavoittaa joka kuukausi 45 % Suomen internet-käyttäjistä. Peitto koko väestöstä on 19 %.

Windows Live on personoitava portaaliratkaisu, jossa käyttäjä luo itselleen portaalin ja muokkaa sitä kiinnostustensa mukaan. Windows Live -sivulleen voi valita muun muassa haluamansa uutiset, pörssikurssit, säätiedot. Tämä kaikki on yhdistetty parannettuihin turvallisuusominaisuuksiin niin PC:ssä kuin internetissä. MSN ja Windows Live ovat palveluita, joita tarjotaan rinnakkain toisiaan täydentävinä. Nämä ja tulevat beta-versioiden päivitykset löytyvät osoitteesta ideas.live.com. Windows Live on saatavissa osoitteesta www.live.com. MSN sijaitsee verkossa osoitteessa www.msn.fi. MSN Worldwide -sivusto löytyy puolestaan osoitteesta www.msn.com/worldwide.ashx.

Sivun alkuun ↑