Nebulalta ensimmäisenä uudet Windows Server 2008 -pohjaiset hotellipalvelut

Julkaistu 15.3.2008

Nebulalta ensimmäisenä uudet Windows Server 2008 -pohjaiset hotellipalvelut

Internet-palveluntarjoaja Nebula esitteli uuden Windows Server 2008 -pohjaisen hosting -ratkaisun. Webhotel 2008 -nimellä tarjottava palvelu vastaa ominaisuuksiltaan Nebulan Linux-pohjaista hotellia, mutta yhdistää näihin myös Windows-maailman uutuuden, ASP .NET 3.5 -ohjelmointikielen.

Palvelu on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyiseksi, nyt Windows-pohjaisesta hotellipalvelusta ei tarvitse maksaa yhtään enempää kuin Linux-ympäristöstäkään: kahden gigatavun levytilan, verkkotunnuksen nimipalvelut, kattavan kuukausitilastoinnin sekä 50 sähköpostilaatikkoa saa 15 euron kuukausihinnalla.

Webhotel 2008 on rakennettu Microsoftin Windows Server 2008:n ja IIS7:n avulla. Mukana on myös lähinnä Linux-maailmasta tuttu PHP-ohjelmointikieli tärkeimpine lisäosineen. "Valtaosa PHP-sovelluksista, kuten esimerkiksi suosituimmat keskusteluforumit sekä blogisovellukset toimivat nyt helposti myös Windows-ympäristössä. Käyttäjät voivat nyt kätevästi hyödyntää uusinta ASP-kieltä osana jo olemassaolevia sivustojaan.", kertoo Nebulan toimitusjohtaja Ville Skogberg.

Sovelluskehitystä helpottaa myös monipuolinen tietokantapalvelujen valikoima. Palveluun voi yhdistää Microsoftin SQL Server -tietokantojen lisäksi myös MySQL-tietokannan, tarvittaessa vaikkapa molemmat.

Tällä hetkellä Nebulan Windows Server 2008 -alustaa hyödynnetään jo yli tuhannen verkkotunnuksen palveluissa. Nebula tarjoaa nyt uutta hotellia vaihtoehdoksi myös yli kymmenelle tuhannelle web-hotelliasiakkaalleen.

"Webhotel 2008 on merkittävin lisäys webhotellipalveluihin moneen vuoteen. Uskomme, että paketti otetaan hyvin vastaan ja se tarjoaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia integroida uusia palveluja jo olemassaoleviin sivustoihin", summaa Ville Skogberg.

Nebulan tuotevalikoimasta löytyy myös muita Microsoft-tuotteita: Sharepoint- ja Exchange -palvelut ovat kasvattaneet suosiota viime aikoina myös pk-yritysten parissa. Microsoftin Gold Certified -partnerina Nebula tarjoaa myös järeämpiä palvelinratkaisuja hyödyntäen Microsoftin koko tuotevalikoimaa.

Lisätietoa Nebula Oy:stä

Nebula on palveluntarjoaja, joka on erikoistunut hosting- ja yhteyspalveluihin. Nebulalla on vuosien kokemus alalta.

Nebulan tavoite on tarjota asiakkaille monipuolinen valikoima palveluja yhteyspalveluista konesalipalveluihin. Nebulalla on omat datakeskukset Suomessa, Englannissa, Singaporessa sekä Yhdysvalloissa.

Lisätietoa:

Nebula Oy:
Ville Skogberg

Microsoft Oy:
Juha Karppinen

Sivun alkuun ↑