Uuden sukupolven Office 2010 on nyt kuluttajien saatavilla

Julkaistu 15.6.2010

Microsoftin uudet tuottavuustyökalut, Office 2010, Visio 2010 ja Project 2010 ovat nyt saatavilla kaupoissa ympäri maailman.

Office 2010:n voi ostaa online-myymälöistä kuten Microsoftin www.office.fi -sivustolta. Office 2010:sta tulee aluksi myyntiin 10 eri kieliversiota. Suomenkielinen versio tulee kauppoihin heinäkuussa.

Kaikkien aikojen testatuin Office-ohjelmisto on saanut erittäin positiivista palautetta yhdeksältä miljoonalta testikäyttäjältään. Ohjelmisto tarjoaa keinot omien ideoiden elävään esittämiseen, työstämiseen sekä yhteistyöhön niin tietokoneella, selaimella kuin puhelimella.

"Värikkäiden ja elävien esitysten tekeminen on helpompaa kuin koskaan, esimerkiksi videon liittäminen PowerPoint-esitykseen tai tiedon havainnollistaminen Excelissä. Office Web Apps - selainsovellusten avulla Office-tiedostoja voi työstää miltä tietokoneelta tahansa Windows Live SkyDriven tarjoaman 25 gigan maksuttoman tallennustilan avulla. Uusien sähköpostiominaisuuksien myötä mailitulva on otettavissa haltuun", tuotepäällikkö Terhi Jaakkola. Microsoft Oy:stä esittelee.

"Esimerkkejä voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle, mutta lyhyesti sanoen Office 2010 on täynnä ominaisuuksia, jotka tekevät arjen ja työn hallinnasta helppoa, yhteisöllistä ja hauskaa", hän kiteyttää.

Office 2010 ennakoidaan tuovan piristysruiskeen tietokonealan kauppaan. Microsoftin tekemien selvitysten mukaan esimerkiksi beta-testaajista 75 prosenttia aikoo hankkia ohjelman kuuden kuukauden sisällä sen myyntiin tulosta.

"Office-ohjelmistoja on asennettu tähän mennessä yli miljardiin tietokoneeseen, mikä tekee siitä maailman suosituimman tuottavuusohjelmiston. Tämä tosiseikka yhdistettynä testaajien positiiviseen palautteeseen sekä Windows 7:n menestystarinaan ennakoivat kaikkien aikojen parasta Office-julkistusta", Jaakkola uskoo.

Johtavat tietokonevalmistajat, mukaan lukien Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Sony ja Toshiba tarjoavat Officea esiasennettuna tietokoneeseen. Esiasennuksen ja tuoteavainkortin avulla Officen eri versioita (Office Home and Student 2010, Office Home and Business 2010, Office Professional 2010) voi nopeasti ostaa ja aktivoida.

Maaliskuun 5. päivän jälkeen englanninkielisen Office 2007:n hankkineet saavat uuden Office 2010 käyttöönsä teknologiatakuun kautta veloituksetta. Suomenkielisen Office-paketin hankkineet saavat Office 2010:n käyttöönsä heinäkuussa. Lisää aiheesta www.office.com/techg

Lisätietoja

Terhi Jaakkola, tuotepäällikkö, Office-tuotteet, Microsoft Oy, p. 050 535 9169
Tom Toivonen, liiketoimintajohtaja, tuottavuusratkaisut, Microsoft Oy, p. 050 342 9998

Sivun alkuun ↑