Office 365 -pilvipalvelun julkinen beeta-versio on nyt saatavilla

Julkaistu: huhtikuu 18, 2011

Microsoft julkisti tänään Office 365 -pilvipalvelun julkisen beeta-version. Office 365 on pilvipalvelu, joka kokoaa yhteen tuoreimmat versiot Microsoftin toimisto-ohjelmistoista, sähköpostista ja yhdistetyn viestinnän ratkaisuista.

Office 365 -tuottavuustyökalut mahdollistavat yhteistyön ja viestinnän tietokoneella, puhelimella ja selaimella. Office 365 -pilvipalvelun julkinen beeta-versio tarjoaa nyt myös suomalaisille mahdollisuuden tutustua uuteen palveluun suomenkielisenä. Viime vuonna tapahtuneen julkistuksen jälkeen Office 365:n beeta-ohjelmaan on jo rekisteröitynyt yli 100 000 organisaatiota.

"Olemme jo vuosien ajan palvelleet isompia yrityksiä pilvestä. On ollut hienoa huomata, että yli 70 % Office 365 -pilvipalvelun ensi vaiheessa tilanneista yritysasiakkaistamme on ollut pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Tämä kertoo siitä, että Office 365 palvelee hyvin myös pieniä yrityksiä, jotka haluavat käyttöönsä ammattimaista teknologiaa helposti ja järkevästi toimitettuna", sanoo tuotemarkkinointipäällikkö Harri Mikkanen Microsoftilta.

Suomessa Office 365 -pilvipalveluun on ensimmäisten joukossa tutustunut Onsight Helsinki.

"Saimme mahdollisuuden koekäyttää Office 365:n beeta-versiota kevään aikana ja oli hienoa nähdä tutut palvelut, kuten SharePoint ja Lync, pilvipalveluina. On-premise-versioihin verrattuna yllätyimme palveluiden nopeudesta ja joustavuudesta, erityisesti SharePointin räätälöityvyyden osalta", Onsight Helsingin pääarkkitehti Jussi Roine toteaa.

"Office 365 -palveluun siirtyminen ei vaadi työntekijöiltä työtapojen muuttamista, koska palvelu perustuu luotettaviin ja tuttuihin Microsoft-tuottavuusohjelmistoihin. Työntekijät löytävät palvelun myötä myös uusia tapoja työskennellä. Palveluiden käyttöönotto tapahtuu myös nopeasti, parhaimmillaan jopa viidessätoista minuutissa", Harri Mikkanen jatkaa.

Nopea ja edullinen käyttöönotto

Microsoft Office 365 -tuottavuusratkaisu kokoaa yhteen aina tuoreimmat versiot mm. Microsoftin toimisto-ohjelmistoista, sähköpostista ja yhdistetyn viestinnän ratkaisuista. Sen tuottavuustyökalut sopivat kaiken kokoisille organisaatioille ja mahdollistavat yhteistyön ja viestinnän käytännössä kaikilla yleisimmillä käytössä olevilla selaimilla, älypuhelimilla ja tietokoneilla. Samalla ne auttavat saamaan tehtävät turvallisesti ja nopeammin valmiiksi oman organisaation sisällä sekä yhdessä kumppaneiden kanssa. Palvelun myötä yritykset voivat ensimmäistä kertaa ostaa käytön mukaan hinnoiteltavan Microsoft Office Professional Plus -työpöytäohjelmiston.

Hinnoitteluesimerkkejä:
• Ammatinharjoittajille ja pienille yrityksille Exchange Onlinen, SharePoint Onlinen, Lync Onlinen, Office Web Apps -selainsovellusten ja ulkoisen verkkosivun käyttöönotto, alkaen 5,25 € käyttäjä/kk.
• Keskisuurille ja suurille yrityksille ja yhteisöille perussähköposti 1,79€ käyttäjä/kk.
• Kokonaisvaltainen Microsoft Office Professional Plus -palvelupaketti sisältäen Office Professional Plus -työpöytäohjelmiston, Office Web Apps -selainsovellukset, uusimmat Exchange Online-, SharePoint Online- ja Lync Online -versiot 22,75 € käyttäjä/kk.

Office 365 julkistetaan maailmanlaajuisesti tämän vuoden aikana.
Lisätietoa Office 365 -pilvipalvelusta: www.office365.fi
Kuvia ja videoita: Microsoft News Center
Office 365 englanninkielinen blogi http://community.office365.com
Twitter (@office365)

Lisätiedot:
Harri Mikkanen, tuotemarkkinointipäällikkö, Microsoft Oy, p. 050 554 1618
Jussi Roine, pääarkkitehti, Onsight Helsinki Oy, p. 045-237 4849

Sivun alkuun ↑