Microsoft julkisti Office 365 -pilvipalvelun

Julkaistu 19.10.2010

Microsoft julkisti tänään seuraavan sukupolven pilvipalvelunsa. Microsoft Office 365:ksi ristitty tuottavuuspalvelu on merkkipaalu Microsoftin pilvipalvelustrategian toteutumisessa. Palvelu kokoaa yhteen tuoreimmat versiot Officesta, SharePointista, Exchangesta ja Lyncista kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille. Office 365 -betaohjelma on alkuvaiheessa tarjolla 13 maassa ja alueella. Palvelu on saatavilla ensi vuonna maailmanlaajuisesti.

Office 365 -tuottavuustyökalut mahdollistavat yhteistyön ja viestinnän käytännössä kaikilla yleisimmillä yritysten käyttämillä selaimilla, älypuhelimilla ja tietokoneilla. Samalla ne auttavat saamaan tehtävät turvallisesti ja nopeammin valmiiksi oman organisaation sisällä sekä yhdessä kumppaneiden kanssa.

"Office 365:n avulla pienikin yritys voi tavoitella suuria ja iso yritys voi toimia nopeasti ja ketterästi. Pilvipalvelut auttavat säästämään kustannuksissa ja käytettävissä on aina tuoreimmat ohjelmistoinnovaatiot. Kun me kumppaneidemme kanssa huolehdimme teknologiasta, voivat asiakkaamme keskittyä oman liiketoimintansa kehittämiseen", Microsoftin Office divisioonan johtaja Kurt DelBene esittelee.

Office 365:n kehitystyössä Microsoft halusi luoda palvelun, joka sopii laajan asiakasjoukon tarpeisiin, aina yksittäisestä ammatinharjoittajasta suuriin yrityksiin saakka.

"Pilvipalvelumme tarjoavat joustavuutta asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Office 365:n avulla he pystyvät tarjoamaan työntekijöilleen alan uusimpia teknologioita ja palveluita nopeasti ja kustannustehokkaasti. Esimerkiksi Office Web Appsin, yritystason sähköposti-, pikaviestin- ja webconferencing-palveluiden käyttöönotto voi parhaimmillaan tapahtua alle 15 minuutissa", Microsoft Oy:n pilvipalveluliiketoiminnan johtaja Lasse Gerdt esittelee.

Office 365 tarjoaa suuren joukon eri hintaisia palveluvaihtoehtoja yrityksille ja julkisille organisaatioille alkaen aina kaksi dollaria per käyttäjä kuussa maksavasta sähköpostin perusversiosta. Myös Office Professional Plus -palvelu on ensimmäistä kertaa saatavilla käyttöperusteisella hinnoittelumallilla.

Ensi vuonna Office 365:een tulee mukaan myös Microsoft Dynamics CRM Online -palvelu sekä opiskeluun liittyviä palveluja oppilaille, koululaitoksille ja niiden työntekijöille.

Office 365 -betalataukset ja lisää aiheesta www.office365.com

Valokuvia, tiedotteet, videomateriaalia sekä Office 365:n julkistustilaisuuden webcast osoitteesta www.microsoft.com/presspass/presskits/office/

Office 365 -blogi: community.office365.com

Lisätietoja

Microsoft Oy, pilvipalveluliiketoiminnan johtaja Lasse Gerdt, p. 044 566 6677

Sivun alkuun ↑