Microsoft tarjoaa järjestelmänhallintaa pilvestä

Julkaistu 28.2.2011

Microsoft laajentaa pilvitarjontaansa julkistamalla Windows Intune -järjestelmän työasemien hallintaan. Windows Intune yksinkertaistaa tietokoneiden hallintaa ja suojausta pilvipalvelujen ja Windows 7:n avulla ja varmistaa tietoturvan ja palveluiden luotettavuuden.

Windows Intune on järjestelmä, jossa pc-hallinta ja tietoturva hankitaan verkkopalveluna ja tuorein versio Windows-käyttöjärjestelmästä tilauspohjaisesti. Uuteen työkaluun sisältyvät muun muassa tietokoneiden hallinta, haittaohjelmatorjunta ja Windows-päivitykset.

Ratkaisu varmistaa, että tietokoneiden ja henkilöstön tuottavuutta voidaan tukea ajasta ja paikasta riippumatta. Windows Intunen hallinta- ja suojausominaisuuksia voi käyttää yksinkertaisen verkkopohjaisen konsolin välityksellä, edellytyksenä on ainoastaan internet-yhteys.

"Liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta on tärkeää pitää tietokoneet ajan tasalla. Laitteistojen mahdollisimman tehokas toiminta on varmistettava, vaikka henkilöstöä olisi useissa toimipisteissä ja tietokoneiden kokoonpanot vaihtelisivat. Samalla myös IT-kustannukset on pidettävä kurissa. Uusi pilvipalvelumme yksinkertaistaa tietokoneiden hallintaa ja suojausta helposti ennakoitavalla kuukausilaskutuksella", sanoo Microsoft Oy:n Windows -liiketoiminnasta vastaava johtaja Sampo Lehtiniemi.

Windows Intune on uusin tulokas Microsoftin pilvipalveluina toteutettavien ratkaisujen valikoimassa. Microsoft lanseeraa Windows Intunen osto- ja kokeiluversiot Suomessa ja maailmalla 23.3.2011. Windows Intuneen voi tutustua TechDays 2011 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 31.3.-1.4.2011.

Lisätietoja ja kokeiluversio: www.windowsintune.com

Lisätiedot:

Microsoft Oy, liiketoimintajohtaja Sampo Lehtiniemi, 050 527 7384

Sivun alkuun ↑