Suomalainen pilvipalvelu mullistaa asiakkuudenhallintaa

Julkaistu 18.5.2010

Kotimaisen kehitystyön ansiosta asiakkuudenhallintajärjestelmän voi nyt ottaa käyttöön 15 minuutissa viikkoja kestävien projektien sijaan. Kyse on viiden suomalaisyrityksen ja Microsoftin yhteistyönä kehittämästä pilviteknologiaan pohjautuvasta asiakkuudenhallintaratkaisusta. Palvelukokonaisuus tarjotaan Microsoftin, Anvian, Fonectan, BookIT:in, emailerin ja Fenix Solutionsin yhteistyönä suoraan verkosta osoitteessa www.crmpalvelu.fi

Uusi palvelu perustuu Microsoft Dynamics CRM -ratkaisuun ja se integroituu haluttaessa yrityksissä jo käytössä olevaan Microsoft Outlook -sähköpostiin. "Kyseessä on liiketoimintaratkaisujen toimialamurros, joka alkaa nyt näkyä myös Suomessa. Ennen asiakkuudenhallintajärjestelmän hankinta saattoi olla kuukausien projekti ja maksaa etupainotteisesti jopa satoja tuhansia euroja," sanoo Microsoft Dynamics CRM:stä Microsoftilla vastaava Jani Liukkonen. "Nyt suomenkielinen asiakkuudenhallinta saadaan käyttöön 15 minuutissa. Palvelun käyttö maksaa suurin piirtein kahvikupin hinnan verran päivässä per käyttäjä. Tämä ratkaisukokonaisuus on oiva osoitus Microsoftin ja paikallisten kumppaneiden yhteistyön voimasta."

"Ratkaisujen tarjoaminen tuotteistettuna palveluna on keskeinen osa strategiaamme. Tähtäämme kaikessa siihen, että asiakkaamme saavat hyötyä palveluistamme entistä nopeammin. Kokeneeseen suomalaiseen IT-konserniin ja Microsoft-teknologiaan pystyy luottamaan myös liiketoimintakriittisissä tarpeissa", sanoo Anvia IT Oy:n toimitusjohtaja Leo Höykinpuro.

Asiakkuudenhallinnan tavoitteena on liiketoiminnan laadun ja tuottavuuden kehittäminen. Asiakkuudenhallintajärjestelmä huolehtii, että asiakas tunnetaan läpi organisaation ja pitää huolen siitä, että asiakassuhteen hoidon kannalta oleelliset tehtävät tulee hoidettua sovitulla tavalla.

Pilvipalveluna toteutettu www.crmpalvelu.fi ei vaadi ohjelmistoasennuksia. Käyttöönottoa varten tarvitaan vain nettiyhteys. Palvelu sisältää myös valmiita mittareita ja ohjeita, joiden avulla organisaatioiden on helpompi suunnitella myynti- ja markkinointitoimiaan.

"Fonectan päättäjätietoja tarjoavan verkkopalvelun integroiminen Microsoftin CRM:ään tuo nämä ratkaisut kaikkien suomalaisten organisaatioiden hyödynnettäväksi entistä helpommin", ryhmäpäällikkö Kirsi Burman Fonectalta toteaa. CRM palvelu tarjoaa keskitetyn asiakasrekisterin ja Fonectan palvelu helpottaa sen ylläpitoa.

Lisätietoja

Anvia IT Oy, toimitusjohtaja Leo Höykinpuro, p. 0400 445 596
Microsoft Oy, tuotepäällikkö Jani Liukkonen, p. 040 725 2144
Fonecta Oy, ryhmäpäällikkö Kirsi Burman, p. 050 591 0798
emaileri, toimitusjohtaja Toni Jalonen
BookIT Oy, myyntijohtaja Jarmo Ikonen, 040 849 6117
Fenix Solutions Oy, myyntijohtaja Mikko Nordblom, p. 045 2684 674

Sivun alkuun ↑