Pinpoint-palvelu opastaa oikean Microsoft-kumppanin luo

Julkaistu 17.3.2011

Maaliskuussa avautuva Microsoft Pinpoint -kumppanihakupalvelu mahdollistaa Microsoft-kumppanien asiakkailleen toteuttamien ratkaisujen avoimen haun ja arvioinnin. Palvelu helpottaa tarvittavan osaamisen löytämistä Microsoft-kumppanien verkostosta. Sosiaalisesta mediasta tuttu mahdollisuus arvioida IT-palveluyrityksiä on alalla uutta.

"Olemme äskettäin uudistaneet kumppaniohjelmamme. Samalla tuomme asiakkaillemme käyttöön Pinpointin kaltaisia uusia mahdollisuuksia yhdistää asiakastarve ja markkinoilta löytyvä osaaminen. Microsoftin kumppaniyhteisölle uudistus merkitsee paitsi osaamisten päivittämistä myös lisääntyvää läpinäkyvyyttä ja avoimuutta", Microsoft Oy:n kumppanistrategiasta vastaava Juha Heikkonen toteaa.

atBusiness ja Sininen Meteoriitti ovat esimerkkejä Microsoft- kumppaneista, joka panostavat jatkuvasti osaamisensa kehittämiseen. Tulevassa Pinpoint-portaalissa molemmat näkyvät Portals and Collaboration -alueen ylimmän osaamistason saavuttaneena kumppanina, mikä on käytännössä tarkoittanut merkittäviä investointeja osaamiseen.

"Microsoft on ollut jo vuosia strateginen kumppanimme, minkä vuoksi meille oli tärkeää jatkaa korkeimmalla kumppanitasolla myös uudistuneessa kumppaniohjelmassa. Koko kumppaniohjelman uudistus on erittäin tervetullut kuten myös uusi Pinpoint -palvelu: näin asiakkaat saavat nopeammin käsityksen eri ratkaisualueilla toimivista kumppaneista ja heidän osaamisestaan", mainitsee atBusineksen myynti- ja markkinointijohtaja Perttu Monthan.

"Microsoftin lanseeraama uudistus ja Pinpoint-palvelu ovat käytännössä tarkoittaneet aiempaa merkittävästi laajemman asiantuntijajoukon kouluttamista ja sertifiointia", Sinisen Meteoriitin myyntijohtaja Jari Pullinen puolestaan lisää.

Microsoft Pinpoint kumppanihakupalvelu löytyy osoitteesta http://pinpoint.microsoft.com/fi-FI

Lisätietoja:

Juha Heikkonen, Partner Strategy and Programs Lead, Microsoft Oy
Perttu Monthan, myynti- ja markkinointijohtaja, atBusiness Oy
Jari Pullinen, myyntijohtaja, Sininen Meteoriitti Oy

Sivun alkuun ↑