Puhuminen on halpaa - ja helppoa - Philipsin uudella Messenger-puhelimella

Julkaistu 12.6.2006

Korkeiden puhelukustannuksien vuoksi monet ovat siirtyneet käyttämään yhteydenpidossa internet-pohjaisia yhteydenpitotapoja kuten pikaviestintää. Tänään julkaistun Philips Messenger -puhelimen myötä valintaa perinteisen puhelimessa puhumisen ja pikaviestinnän välillä ei enää tarvitse tehdä. Uusi palkittu puhelin tarjoaa käyttäjille kustannussäästöjä, sillä sen avulla puhelut voidaan soittaa myös internet-liittymän kautta Windows Live Messenger -pikaviestiohjelmaa käyttäen.

Philips Messenger -puhelimella voi soittaa puheluita sekä tavallisiin lankaliittymiin että Windows Live Messengerin kautta. Tämä mahdollistaa helpon yhteydenpidon ystäviin, sukulaisiin ja muihin kontakteihin. Puhelin mahdollistaa:
• Ilmaiset puhelut Windows Live Messenger tai MSN Messenger -kontakteille internet-liittymän kautta kaikkialla maailmassa
• Halvat puhelut tavallisiin lankaliittymiin Windows Live Call -palvelun avulla
• Yhteyden perinteiseen puhelinverkkoon

Windows Live Messenger on viimeisin versio MSN Messengeristä. MSN Messenger on tällä hetkellä maailman suosituin ilmainen pikaviestinpalvelu ja sillä on yli 230 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman. Philips tuo VoIP-puhelut (Voice over Internet Protocol) ja niihin liittyvät kustannussäästöt suurten käyttäjäryhmien saataville.

Philips Messenger -puhelin on yhtä helppokäyttöinen kuin tavallinen puhelin. Siitä myös näkee välittömästi yhdellä Messenger-napin painalluksella, ketkä Windows Live Messenger- tai MSN Messenger-kontakteista ovat tavoitettavissa. Linjoilla olevien käyttäjien lista ja heidän online-statuksensa näkyy puhelimen värinäytöllä. Lisäksi langattomalla Philips Messenger -puhelimella voi soittaa ilmaisia puheluita mistä huoneesta tahansa, ei pelkästään tietokoneen äärestä.

Puhelimen ja VoIP-tekniikan käyttöönotto on helppoa. Puhelin liitetään tavalliseen puhelinpistokkeeseen sekä Windows-tietokoneen USB-väylään. Tietokone tunnistaa puhelimen automaattisesti ja vie itsenäisesti asennuksen loppuun ilman että käyttäjän tarvitsee tehdä mitään.

Philips Messenger -puhelin tulee myyntiin 1.7.2006.

Sivun alkuun ↑