Riitta Eiskonen Microsoftin Services-yksikön vetäjäksi

Julkaistu 7.9.2009

Microsoftin Services-yksikön johtajaksi on nimitetty 17.8.2009 fil. maisteri Riitta Eiskonen (47). Microsoftille hän siirtyi Oraclen teknologiakonsultointiyksikön vetäjän tehtävistä. Eiskosella on yli 20 vuoden kokemus it-alalta.

"Mahdollisuus päästä luomaan suomalaisille suurasiakkaille heidän liiketoimintaansa kehittäviä ratkaisuja toi minut Microsoftille. Meillä on osaava tiimi, laaja verkko kotimaisia kumppaneita ja globaalin yrityksen voimavarat varmistamassa, että pystymme rakentamaan tähän aikaan sopivia palveluja kustannustehokkaasti", Eiskonen kertoo.

Eiskosen mukaan asiakkaita kiinnostavat tänä päivänä ratkaisut joiden avulla pystytään parantamaan liiketoiminnan sujuvuutta ja tulosta. "Olen kehittäjä-ihminen, joten tämä sopii minulle. Innostun asiakkaiden haasteista ja mahdollisuudesta tuottaa niihin ratkaisuja tiimini kanssa."

Microsoft Services - yksikkö on lähellä asiakasta

Services-yksikkö palvelee konsultoimalla ja premier-tukipalveluilla keskeisiä suurasiakkaita ja -kumppaneita Suomessa. Yksikkö huolehtii yritysten ja organisaatioiden päivittäisistä tietotekniikkaratkaisuista sekä tarjoaa vaihtoehtoja muun muassa verkkokaupankäyntiin, sovellussuunnitteluun ja tietojenkäsittelyyn.

Lisätiedot:

Microsoft Oy
Riitta Eiskonen, johtaja Services-yksikkö, puh. 050 571 2960
Liisa Kivelä, viestintäjohtaja, puh. 0400 308 484

Sivun alkuun ↑