Scalasta Microsoftin Gold Certified -partneri

Julkaistu 27.2.2004

Scala saa uusinta teknologiaa ja resursseja Microsoft-pohjaisten ratkaisujen kehittämiseen

ERP-ohjelmistoja kehittävä Scala Business Solutions on hyväksytty Microsoftin Gold Certified Partner -kumppaniksi. Gold-sertifioinnin ansiosta Scala voi hyödyntää Microsoftin uusinta teknologiaa ja muita resursseja, minkä avulla se pystyy syventämään Microsoft-osaamistaan ja tarjota asiakkailleen parempia ratkaisuja.

"Microsoftin Gold Certified -partnerina voimme entistä tehokkaammin yhdistää Microsoftin teknologioita omaan tuotekehitykseemme ja tuottaa sitä kautta hyötyjä asiakkaillemme. Microsoftin kehittämien ydinkomponenttien ja työkalujen ansiosta Scala pystyy lisäämään ratkaisuihinsa useita kieliä ja valuuttoja tukevia toiminnallisuuksia pk-yritysten tarpeisiin. Teemme Microsoftin kanssa tiivistä yhteistyötä esimerkiksi iScala CRM -ratkaisun integroinnissa Microsoft Office System -järjestelmään. Yhteistyön avulla saavutamme paremman pitkän aikavälin kustannusrakenteen tuotekehityksessämme sekä paremmat katteet, mikä puolestaan auttaa meitä tuomaan markkinoille nopeammin uusia tuotteita ja toiminnallisuuksia", Scalan pääjohtaja Andreas Kemi sanoo.

"Microsoft onnittelee Scalaa Gold Certified Partner -statuksen saavuttamisesta. Gold-partneriksi pääsy on osoitus Scalan omistautumisesta Microsoftin teknologiaan. Partneriohjelmamme tavoitteena on tuottaa asiakkaille niiden menestymistä edistäviä ratkaisuja. Riippumattomat ohjelmistotoimittajat - kuten Scala - hyötyvät partneruudesta, kun ne voivat tarjota asiakkailleen todellisia liiketoimintaetuja tuovia ohjelmistotuotteita", Microsoftin Developer and Platform Evangelism Division -yksikköä johtava Mark Young sanoo.

"Olemme erittäin iloisia, että saamme Suomeen Scalasta uuden Gold Certified -partnerin", sanoo Microsoftin ohjelmistokumppaneista Suomessa vastaava Juha Heikkonen"Microsoft haluaa tukea niitä partnereita, jotka ovat osoittaneet sitoutumisensa meihin. Toteutamme Scalan kanssa muun muassa yhteisiä markkinointiponnisteluja ensi syksynä", Heikkonen jatkaa.

Microsoft Gold Certified Partner -ohjelmaan pääsevät sellaiset Microsoftin partnerit, jotka ovat todistaneet osaamisensa ja ovat sitoutuneita kehittämään ohjelmistosovelluksiaan Microsoftin teknogiaan pohjautuen. Microsoft Gold Certified -partnerit ovat Microsoftin ylimmän tason kumppaneita, mikä takaa niille työkalut ja tuen, joita ne tarvitsevat erottuakseen markkinoilla. Microsoft tarjoaa ohjelmaan kuuluville ohjelmistotoimittajille uusinta teknologiaansa sekä työkaluja - esim. beta-tuotteita, neuvontaa ja teknistä tietoa - jotka auttavat partnereita ratkaisujen kehittämisessä.

"Scalan tuotteet on kehitetty toimimaan yksinomaan Microsoftin alustalla. Yhteistyömme Microsoftin kanssa on kaiken kaikkiaan kestänyt yli 10 vuotta, ja vuodesta 1997 lähtien Scala on sitoutunut Microsoftin teknologiaan ottamalla käyttöön useita sen innovaatioita ja lisäämällä niihin Scalan omaa globaalia toiminnallisuutta. Olemme hyvin ylpeitä saavuttamastamme Gold Certified Partner -asemasta, joka parantaa kykyämme tuoda markkinoille lisää Microsoft-pohjaisia ratkaisuja ja tehdä niistä entistä houkuttelevampia pienten ja keskisuurten yritysten kannalta", Andreas Kemi päättää.

Sivun alkuun ↑