Sonera ja Microsoft tuovat yhdessä laajakaistan palvelut olohuoneeseen

Julkaistu 20.6.2006

TeliaSonera Finland Oyj vahvistaa asemaansa tietoyhteiskunnan palvelujen merkittävänä kehittäjänä tuomalla laajakaistan palvelut nyt myös olohuoneeseen.

Soneran palveluvalikko. Klikkaa tästä  nähdäksesi kuvasta suuremman version. >

Soneran palvelut, nyt jo kolmetoista, toimivat helposti kaukosäätimen avulla Microsoftin MediaCenterissä ensimmäisinä kotimaisina palveluina Suomessa. Lisää palveluita on odotettavissa lähitulevaisuudessa.Keskeisimpiä uusista palveluista ovat Veikkausliiga, Film2home -videovuokraamo ja Easy Karaoke, johon sisältyy jo esimerkiksi Lordin Hard Rock Hallelujah.

Veikkausliigan tulospalvelun Ottelut-osiossa on reaaliaikaiset tiedot kulloinkin ajankohtaiselta kierrokselta sekä tarkemmat tiedot yksittäisistä otteluista, kuten maalien, rikkeiden ja kulmapotkujen tapahtumatiedot ja tekijät. Tilastot-osiosta saa Veikkausliigan virallisen sarjatilanteen sekä paljon erilaista tilasto- ja taustatietoa liigakauden tapahtumista. Uutiset-osio sisältää ajankohtaisia jalkapallouutisia joukkueista, pelaajista ja liigan tapahtumista: loukkaantumisia, pelikieltoja ja pelaajasiirtoja. Joukkueet-osiosta saa perustiedot pelaajista sekä päivittyvää tilastotietoa. Pelattujen otteluiden huippuhetket ovat myös saatavissa jatkossa palvelusta videoina Soneran laajakaista-asiakkaille.

"Laajakaistan palveluiden markkinat ovat muuttumassa.Maailman suurimmat toimijat, kuten Microsoft, ovat nyt lähteneet rakentamaan aktiivisesti digitaalisen kodin maailmaa. Digitaalinen koti on paljon muutakin, mutta asiakkaiden tarpeita tutkiessamme selvisi, että tällä hetkellä asiakkaita kiinnostavat tämäntyyppiset palvelut", sanoo osastopäällikkö Topi Järvinen TeliaSonera Finlandista.

"Kotiverkkoon kytketty Media Center -tietokone on kodin viihteen keskus, johon voidaan kytkeä eri huoneissa olevia laitteita sekä kannettavia laitteita. TeliaSonera Finlandin julkistuksen myötä tietotekniikka, palvelut ja kuluttajaviihde ovat askeleen lähempänä toisiaan. Kuluttajat saavat joustavasti uusia viihde-elämyksiä television, lomakuvien, videoiden ja omien musiikkiarkistojen rinnalle", sanoo markkinointijohtaja Jukka Veräväinen Microsoftilta.

Katso myös:

Media Center -sivusto
Osallistu kesäkisaan: Kruunaa digikotisi ja voita valtakuntaasi Media Center -tietokone

Sivun alkuun ↑