TechEdissä esillä Windows Phonen uusia ominaisuuksia

Julkaistu: toukokuu 16, 2011

Atlantassa käynnistyneessä vuosittaisessa Microsoftin it-ammattilaisten ja kehittäjien TechEd-tapahtumassa julkistettiin lisää Windows Phonen seuraavan version ominaisuuksia (koodinimi "Mango"). Tietoja uudistuksista on tipahdellut tasaiseen tahtiin, ja nyt oli vuorossa varsinkin yrityskäyttäjän kannalta mielenkiintoisia parannuksia.

Uusien tuottavuustoimintojen ydin on tietysti nykyisistäkin Windows Phone -puhelimista tuttu Office, jonka mobiiliversio Office Mobile 2010 löytyy kaikista laitteista Office Hubin muodossa. Office-tiedostoja voi muokata puhelimessa, sähköpostin liitteissä tai SharePoint-työtiloissa. Käyttäjä voi tehdä yhteistyötä liikkeellä ollessaan ja Office-tiedostot kulkevat rikkoutumatta käyttäjien välillä riippumatta mitä versiota Officesta käytetään (PC, puhelin ja selain).

Mango tulee yhdistämään puhelimessa olevat Office-tiedostot saumattomasti yhteen myös Office 365:n ja Live SkyDrive -pilvipalveluiden kanssa. Näin käyttäjällä on esimerkiksi maksuttomassa SkyDrivessa 25 gigatavua tilaa, johon puhelimesta voi tallentaa Office-tiedostoja ja jakaa ne turvallisesti muiden kanssa. Samalla tärkeistä tiedostoista on aina myös varmuuskopio.

Lisää Windows Phonen uudistuksista Windows-blogista.

Vesa-Matti Paananen, liiketoimintajohtaja, puh. 050 526 0430

Sivun alkuun ↑