Microsoftin uuden kuluttajayksikön johtoon Timo Tiainen

Julkaistu 2.10.2008

Microsoft perustaa kansainvälisesti uuden, kuluttajateknologiat yhdistävän liiketoimintayksikön. Consumer & Online (COI) -yksikön myötä Microsoft lähentää suhteitaan kuluttajiin ja hakee markkinaosuuden kasvua online-mainonnassa. Yksikköön sijoittuvat kaikki yhtiön kuluttajille suunnatut teknologiat, kuten esimerkiksi Windows Vista, Windows Mobile sekä online-palvelut, kuten MSN.com ja Windows Live. Koti- ja viihdetuotteet, kuten Xbox, säilyvät Entertainment & Devices -yksikössä. Suomessa kuluttajateknologiayksikön johtoon on nimitetty 13 vuotta Microsoft Oy:n eri johtotehtävissä työskennellyt Timo Tiainen.

"Ihmiset odottavat teknologioilta saumatonta yhteistoimintaa", Timo Tiainen sanoo. "Siksi on järkevää tuoda saman katon alle kaikki liiketoiminta, joka yhdistää perinteisen pc:n, mobiilit alustat ja netin. Näin pystymme tarjoamaan parhaan käyttäjäkokemuksen, houkuttelevimman kehitysalustan ja luomaan mielenkiintoisia liiketoimintamahdollisuuksia kumppaneillemme."

Kansainvälisesti Consumer & Online -yksiköt ovat aloittaneet toimintansa kesän 2008 aikana ja sen jälkeen. Yksiköitä on alkuvaiheessa kaikkiaan 22 maassa.

"Online-liiketoiminnan kehittäminen uusia teknologioita hyväksikäyttäen avaa mahdollisuuksia kehittää aivan uusia tuotteita ja palveluja. Yhdessä paikallisten kumppanien kanssa, suomalaisille kuluttajille", Tiainen kertoo.

Lisätietoja:

Microsoft Oy
Timo Tiainen, COI General Manager

Sivun alkuun ↑